2012-04-15 11:30:07
Φωτογραφία για H σιωπή του Άκη ήταν, τελικά, χρυσός...
Από το www.dimiourgiaxana.gr

Με αδικαιολόγητη καθυστέρηση ετών και με αποκλειστικό, προεκλογικό, σκοπό να ρίξουν “στάχτη στα μάτια” του κόσμου, συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος, πρωταγωνιστής στο θέατρο της διαφθοράς και του παραλόγου των τελευταίων δεκαετιών.

Γιατί τώρα; Μα, επειδή με τον τρόπο αυτό, οι βαρόνοι της μίζας, θυσιάζουν έναν ήδη καμένο «δικό τους» για να στηρίξουν την προεκλογική τους ρητορεία ότι «άρχισε η κάθαρση». Και γιατί συνελήφθη; Για ψευδή δήλωση! Ο παλιός του «σύντροφος» και νυν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, είχε με το άρθρο περί –μη- ευθύνης Υπουργών φροντίσει να τον προστατέψει. Αν μάλιστα ο Άκης ήταν ακόμα βουλευτής, ο κατάπτυστος θεσμός της βουλευτικής ασυλίας θα τον κάλυπτε πλήρως!

Αλήθεια, ποιους προσπαθούν να κοροϊδέψουν; Και μόνον ο Άκης Τσοχατζόπουλος βαρύνεται με ...πλάκες χρυσού; Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι μόνον μία από τις πολλές κορυφές, ενός τεράστιου πολυκομματικού παγόβουνου, που μεθοδικά, όλα αυτά τα χρόνια συγκρούονταν με κάθε προσπάθεια εξυγίανσης και την έστελνε στον βυθό.


Τα ίδια παγόβουνα αν και αρκετά «λιωμένα» πλέον, εξακολουθούν να βρίσκονται στα πολιτικό προσκήνιο και -με περίσσιο θράσος- ξαναζητούν την ψήφο του λαού, έχοντας δεκάδες «Άκηδες» στις τάξεις τους που αισθάνονται τυχεροί μια και η μπόρα χτύπησε άλλον.

Όμως, δεν θα τους περάσει. Στις 6 Μαΐου, ο Ελληνικός λαός θα στείλει την κομματική μαφία εκεί που της αξίζει και θα ξεκινήσει τη δημιουργία μίας άλλης Ελλάδας. Οι κινήσεις εντυπωσιασμού, που έρχονται με τόση καθυστέρηση, το μόνο που δείχνουν είναι ο πανικός της συμμορίας που καταρρέει. Press-GR
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ