2013-12-25 04:17:11
Φωτογραφία για Πώς πρέπει να κουρευτείς για να δείχνεις πιο αδύνατη!
Έχεις σκεφτεί ότι το κούρεμά σου μπορεί να σε παχαίνει; Δες πώς πρέπει να είσαι κουρεμένη για να φαίνεσαι πολύ πιο αδύνατη..

Μακριά μαλλιά σε στρώσεις

Τα μακριά κυμματιστά μαλλιά που είναι φτιαγμένα καθέτως και όχι οριζοντίως μπορούν να κάνουν το πρόσωπό σου να δείχνει πιο αδύνατο. Τα “στρώματα” των μαλλιών σου δεν πρέπει να είναι πολύ κοντά και πολύ πλατιά. Αν έχεις σγουρά μαλλιά πρόσεξε γιατί μπορεί οι μπούκλες σου να συρρικνωθούν πάρα πολύ όταν τα κόψεις. Ιδανικά το σωστό ύψος είναι μεταξύ του κάτω μέρους του αφτιού σου και το πάνω μέρος του ώμου σου.

Κοντά μαλλιά

Υπάρχουν μερικά κουρέματα τα οποία σου προσθέτουν κιλά αντί να τα αφαιρούν. Αν θέλεις το πρόσωπό σου να δείχνει πιο αδύνατο ένα κοντό κούρεμα θα του δώσει ακόμα περισσότερη έμφαση. Αν μάλιστα έχεις και διπλοσάγονο τότε το συγκεκριμένο κούρεμα θα τονίσει ακόμα περισσότερο εκείνο το σημείο. Σε γενικές γραμμές, όταν τα μαλλιά σου είναι κομμένα σε ένα μήκος παχαίνουν το πρόσωπό σου.


Φράτζα στο πλάι

Η μακριά φράτζα στο πλάι είναι πολύ καλή για να κρύβει πράγματα. Το να βάζεις τη φράτζα σου στο πλάι διαγωνίως μαλακώνει το γεμάτο σου πρόσωπο και τονίζει τα ζυγωματικά σου.

Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ στα μαλλιά μπορούν επίσης να αποσπάσουν την προσοχή από το γεμάτο σου πρόσωπο και να σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη. Το να τα τοποθετήσεις στο σωστό σημείο είναι αυτό που παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο. Αν τα βάλεις στη βάση του κότσου σου ή όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή του κεφαλιού σου τόσο πιο καλό θα είναι το αποτέλεσμα.
faysbook.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ