2013-12-25 16:22:02
Φωτογραφία για Η μεγάλη στεναχώρια της Ελένης Μενεγάκη μέσα στις γιορτές – Απαλύνει τον πόνο της με ψώνια! Δείτε τι συνέβη
Είναι γνωστό ότι η Ελένη λατρεύει τις βόλτες στα μαγαζιά! Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός του ΥΟU έχει πετύχει τη λαμπερή παρουσιάστρια να αγοράζει δώρα για τα παιδιά της, για τον Μάκη ή ακόμα ρούχα και εσώρουχα για την ίδια.

Αυτήν τη φορά η Ελένη Μενεγάκη να κάνει τα ψώνια της για το σπίτι σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Η «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης έβλεπε κυρίως τις βιτρίνες με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, θέλοντας προφανώς να εμπλουτίσει τον εορταστικό στολισμό του σπιτιού της και να κάνει τις γιορτές της ακόμα πιο όμορφες για εκείνη και τα παιδιά της. Fit, χαμογελαστή, άνετη και χαλαρή, έμεινε για τουλάχιστον δύο ώρες στο εμπορικό κέντρο, μπαίνοντας σε διάφορα καταστήματα και ζητώντας τη γνώμη των πωλητών για τα παιχνίδια και τα στολίδια, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που σταμάτησε συνομιλώντας με απλές γυναίκες που την αναγνώριζαν και της μιλούσαν.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του YOU, αυτά ήταν τα τελευταία ψώνια της Ελένης πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, τις οποίες ετοιμάζεται να περάσει αυστηρώς οικογενειακά μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της που λατρεύει. Η λαμπερή παρουσιάστρια, εγκατέλειψε τα πλατό της εκπομπής από τις 20 Δεκεμβρίου και όλοι μαζί ξεκίνησαν ένα ταξίδι στις Μαλδίβες. Στην Ελλάδα θα επιστρέψει κατά πάσα πιθανότητα στις 29 Δεκεμβρίου, για να περάσει στην Αθήνα ή στην Άνδρο την Πρωτοχρονιά της. Τα παιδιά της εκείνη την περίοδο θα βρίσκονται σε διακοπές μαζί με τον πατέρα τους Γιάννη Λάτσιο.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ

Η Ελένη Μενεγάκη για άλλη μία φορά βρέθηκε στα δικαστήρια με τον Γιάννη Λάτσιο. Πιο συγκεκριμένα, στις 16 Δεκεμβρίου η παρουσιάστρια ήρθε αντιμέτωπη με τον πρώην σύζυγό της στην Ευελπίδων με αντικείμενο σύγκρουσης των δύο την τεράστια περιουσία του πρώην αγαπημένου ζευγαριού.

Το YΟU είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο Γιάννης Λάτσιος έχει κάνει αγωγή στην Ελένη Μενεγάκη και με τη σειρά της εκείνη του ανταπάντησε επίσης με αγωγή. Πλέον οι οικονομικές διαμάχες και το μοίρασμα της περιουσίας των δύο δεν αντιμετωπίζονται ήρεμα και πολιτισμένα αλλά λύνονται μέσω δικαστικών αγωγών, συγκρούσεων και διάφορων λεκτικών χαρακτηρισμών στα ελληνικά δικαστήρια. Τελικά στις 16 Δεκεμβρίου η υπόθεση συζητήθηκε με μάρτυρες υπεράσπισης και κατηγορίας και τώρα πλέον περιμένουμε την απόφαση. Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο δικαστήριο έχοντας δίπλα της τον πρόεδρο του Ομίλου ALPΗΑ Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος μάλιστα κατέθεσε και ως μάρτυρας υπεράσπισης. Από την άλλη, ο Γιάννης Λάτσιος δεν ήταν παρών αλλά εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλο θέμα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι έχει προκύψει, με τη μονοκατοικία στα Μελίσσια. Η υπόθεση αναμένεται να έχει τρομερό σασπένς καθώς οι δύο πλευρές δεν φαίνεται με τίποτα να κάνουν πίσω από τις θέσεις τους. Ας ελπίσουμε να πρυτανεύσει η λογική και να μην έχουμε έναν «πόλεμο των Ρόουζ». Πραγματικά είναι κρίμα για ένα ζευγάρι που κάποτε ήταν από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz.

Πηγή: govastileto
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ