2013-12-25 16:15:06
Φωτογραφία για Εξαιρετική η επιτυχία του Χριστουγεννιάτικου κονσέρτου της Πολυφωνικής Χορωδίας της Πάτρας - Δείτε φωτο
Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής Χορωδίας της Πάτρας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 το βράδυ στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το σημαντικό αυτό μουσικό γεγονός για τα πολιτιστικά πράγματα της Πάτρας κόσμησε με την παρουσία και τη συμμετοχή της η Παγκοσμίου φήμης υψιφώνου, Σόνια Θεοδωρίδου ενώ μετείχαν η Ορχήστρα MOBILE’’ [Διεύθυνση: Αρχιμουσικός, Θεόδωρος Ορφανίδης] και τα τμήματα του Οργανισμού της Πολυφωνικής: ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου], ΝΕΑΝΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, πιάνο Αλμπένα Πένκοβα και Μαρίνα Μυλωνά] και ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος].

Συνολικά πήραν μέρος στην συναυλία στο κατάμεστο από κόσμο Συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, 350 ερμηνευτές.


Το Χριστουγεννιάτικο κονσέρτο του ομίλου της Πολυφωνικής, πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Μεγάλοι χορηγοί ήταν ο ΟΤΕ και η ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ ενώ αργυρός χορηγός ήταν το Διαγνωστικό Κέντρο Πατριαρχέα.

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας της μουσικής βραδιάς της Πολυφωνικής ήταν και το thebest.gr.

H ποτοποιία Τεντούρα Κάστρο - Χάχαλης, το Max Perry Πάτρας αλλά και μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, προσέφεραν είδη για το γιορταστικό μπουφέ που θα παρατέθηκε στο τέλος της συναυλίας.

Το κοντσέρτο ήταν ενταγμένο στον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Χορωδιακής Μουσικής και πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της ΣΤΕΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ και της Λέσχης Φίλων Κλασικής Μουσικής.

*Στο μεταξύ οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το φετινό Χριστουγεννιάτικο κονσέρτο της Πολυφωνικής, σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων στις 10:00 μ.μ. αλλά και την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013, στις 9:30μ.μ. στο Ionian Channel.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χριστούγεννα στο νησί!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χριστούγεννα στο νησί!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ