2013-12-26 09:30:06
Φωτογραφία για 4θυρο coupe από την Peugeot;
Η γαλλική φίρμα φέρεται να εργάζεται πάνω σε ένα νέο μοντέλο, με 4θυρο coupe αμάξωμα που πιθανότητα θα ενταχθεί στη μικρομεσαία κατηγορία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η χρονιά λανσαρίσματος τοποθετείται στο 2016.

Η επιτυχία που γνωρίζουν τα 4θυρα κουπέ αυτοκίνητα το τελευταίο διάστημα, φαίνεται ότι «άγγιξε» και την Peugeot. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η γαλλική εταιρεία προετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο 4θυρο κουπέ μοντέλο - πάνω στο πάτωμα του νέου Peugeot 308- με τους ιθύνοντες της εταιρείας να κάνουν λόγο για ένα αμάξωμα με αρκετά δυναμική σχεδίαση και premium χαρακτήρα που θα βγει στην ευρωπαϊκή αγορά το 2016. 

Σε επίπεδο μηχανικών συνόλων, το μοντέλο θα μοιράζεται τους ίδιους κινητήρες με το νέο 308. Πρωταγωνιστής και σε αυτό το μοντέλο θα είναι ο 1.600αρης τούρμπο της εταιρείας με ιπποδυνάμεις από 125 έως 155 ίππους. Επίσης, όπως και με το 308R, έτσι και στο νέο αυτό μοντέλο αναμένεται μια κορυφαία έκδοση με έμφαση στην σπορ οδήγηση, όπου η απόδοση του 1.600αρη turbo κινητήρα θα φτάνει τους 270 ίππους.

Τέλος, τονίζουμε ότι δεν είναι ακόμη γνωστή η ακριβής ονομασία του μοντέλου, η οποία πιθανότατα θα φέρει και τον όρο «GT».
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ