2013-12-26 09:29:55
Φωτογραφία για Eκατοντάδες άνθρωποι στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι του δήμου Αθηναίων
Με ζωντανή μουσική και παραδοσιακά φαγητά «στρώθηκε» και το φετινό εορταστικό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). Π

ερισσότεροι από 700 άνθρωποι βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ, όπου υπάλληλοι του δήμου, εθελοντές, άποροι και άστεγοι μοιράστηκαν χαρά και χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

«Γιορτάζουμε σα να είμαστε με την οικογένειά μας», αναφέρει ο πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ Νίκος Κόκκινος για το τραπέζι του δήμου που εδώ και μια δεκαετία έχει γίνει θεσμός.

'Άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, κάποιοι με τα παιδιά τους, από διαφορετικές πολιτισμικά προελεύσεις, αντικατοπτρίζοντας την πολυφυλετική και πολύχρωμη μητρόπολη της Αθήνας, ζέσταναν με την παρουσία τους τις αθλητικές εγκαταστάσεις, που σήμερα έβαλαν τα γιορτινά τους.

Ο Αποστόλης, 47 ετών, είναι εδώ και τέσσερα χρόνια άνεργος και άστεγος. Τρώει τακτικά στα συσσίτια του δήμου στην οδό Σοφοκλέους και πέρυσι είχε ξανακάνει Χριστούγεννα στο Ρουφ. Οξυδερκής και χαμογελαστός, αντιμετωπίζει με περηφάνια τα προβλήματα που βιώνει.
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
4θυρο coupe από την Peugeot;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
4θυρο coupe από την Peugeot;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ