2013-12-26 20:06:06
Φωτογραφία για ΡΕΚΟΡ... 100 ΧΡΟΝΩΝ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.!
Πάει... στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Boxing Day, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν είναι στην αγωνιστική των... Χριστουγέννων κερδίζουν!

Έτσι, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετράνε δέκα χρόνια νίκες τη συγκεκριμένη μέρα και... έπιασαν ρεκόρ 100 χρόνων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", η Γιουνάιτεντ με την επιτυχία της με 2-3 εκτός κόντρα στη Χαλ με ανατροπή, έφτασαν τις δέκα συνεχόμενες νίκες σε Βoxing Day και ισοφάρισαν ρεκόρ που κρατάει τα τελευταία 109 χρόνια η Άστον Βίλα.

Να αναφέρουμε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» στα τελευταία 17 χρόνια έχουν επικρατήσει στις 16 αναμετρήσεις που έχουν δώσει την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων. Η τελευταία τους ήττα 26/12 ήταν απ’ την Μίντλεσμπρο με 3-1 την περίοδο 2002/03. Πριν είχαν σερί πέντε ετών χωρίς ήττα τη συγκεκριμένη μέρα Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον όλα τα προηγούμενα χρόνια κατάφερνε άλλωστε και κρατούσε όρθια τη Γιουνάιτεντ στις συνεχόμενες αγωνιστικές μέσα στις γιορτές και έτσι κατακτούσε και τους τίτλους!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ