2013-12-27 11:36:50
Φωτογραφία για ΜΟΙΡΑΣΕ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΔΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο ΣΑΒΙΟΛΑ!
Στην Αργεντινή για τις διακοπές των Χριστουγέννων είναι ο Χαβιέρ Σαβιόλα αλλά δεν παρέλειψε να πάρει μαζί του δώρα από την Ελλάδα για να τα χαρίσει στους συμπατριώτες του!

Ο 32χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές στην Αργεντινή, έχοντας κάνει τεράστια καριέρα και έχοντας υπάρξει ένας από τους σούπερ σταρ που ανέδειξε το ποδόσφαιρο της χώρας, με αποτέλεσμα κάθε τι που κάνει να αποτελεί και είδηση. Ο Σαβιόλα την Πέμπτη (26/12) επισκέφθηκε την πόλη Παρανά, γενέτειρα της συντρόφου του Ρομανέλα Αμάτο, και συγκεκριμένα τη Δήμαρχο, Μπλάνκα Οσούνα.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής, ο Σαβιόλα και η σύντροφός του είπαν στη Δήμαρχο πως σκοπεύουν να εγκατασταθούν εκεί όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Αργεντίνος των ερυθρόλευκων, ενώ σύμφωνα με άλλα ΜΜΕ δεν αποκλείεται ο Σαβιόλα να κάνει κι επενδύσεις εκεί όταν «κρεμάσει» τα παπούτσια του!

Πάντως, για την ώρα έκανε αρκετά δώρα στη Δήμαρχο του Θιουδάδα ντε Παρανά, μεταξύ των οποίων και μια φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομά του!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ