2012-04-15 14:30:05
Φωτογραφία για Πένθος για Μοροζίνι
Θλίψη και προβληματισμός είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο θάνατος του παίκτη της Πεσκάρα, Πιερμάριο Μοροζίνι. Φυσικά η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο Πιερμάριο Μοροζίνι κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Πεσκάρα με τη Λιβόρνοκαι όπως έγινε γνωστό, ήταν ζωντανός όταν τον πήρε το ασθενοφόρο από το γήπεδο αλλά στην συνέχεια δεν τα κατάφερε.

«Δυστυχώς, μου είπαν ότι ο Μοροζίνι υπέστη τρία καρδιακά επεισόδια απανωτά. Δεν έχω λόγια, δεν ξέρω τι να πω. Είναι μια τραγωδία, δε γίνεται να πεθαίνεις σε αυτή την ηλικία σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο»,τόνισε ο πρόεδρος της Πεσκάρα, Ντανιέλε Σεμπαστιάνι.

Η συγκεκριμένη είδηση όμως, όπως είναι λογικό, είναι πρώτο θέμα σχεδόν σε όλο τον κόσμο, αφού μεταξύ άλλων δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το περιστατικό με τον Μουάμπα.

Αναλυτικά τα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναφέρουν:


Επίσημη ιστοσελίδα της UEFA: «Η Ιταλία θρηνεί για τον παίκτη της Λιβόρνο, Πιερμάριο Μοροζίνι»

Υahoo.com: «Ο θάνατος του Πιερμάριο Μοροζίνι φέρνει περισσότερη θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου».

Guardian: «Θρήνος στην Ιταλία για τον τραγικό θάνατο του "χρυσού αγοριού", Πιερμάριο Μοροζίνι»

Goal.com: «Τραγωδία στην Ιταλία. Ο Μοροζίνι άφησε την τεευταία του πνοή μετά από καρδιακό επεισόδιο»

Marca: «Η Ιταλία θρηνεί, αφού ο Μοροζίνι άφησε την τελευταία του πνοή μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη»

La stampa: «Πέθανε ένας από τους πιο αισιόδοξους ανθρώπους, ο οποίος όμως ακολούθησε την τραγωδία που τον κυνηγούσε σε όλη του τη ζωή»

World Game: «Το ιταλικό ποδόσφαιρο θρηνεί για τον άδικο χαμό του Μοροζίνι»

Συγκλονισμένος όμως από τα όσα έγιναν είναι και ο Μπερνάντο Κοράντι ο οποίος μόλις κέρδισε πέναλτι το Μόντρεαλ -που αγωνίζεται πλέον- στον αγώνα με το Ντάλας ζήτησε από τον προπονητή του να το εκτελέσει. Έτσι και έγινε και ο Κοράντι αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο Πιερμάριο Μοροζίνι: «Ήταν μα περίεργη ημέρα. Έχασα έναν από τους καλύτερούς μου φίλους. Παίξαμε έναν χρόνο στην Ουντινέζε μαζί και κάναμε πολύ παρέα. Ήξερα για την ατυχία που τον είχε "χτυπήσει" με την οικογένειά του. Ήταν εξαιρετικό παιδί»

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ