2013-12-27 13:49:52
Φωτογραφία για ΤΟΝ... ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ!
Άγχος είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο στο παιχνίδι της Τσέλσι με τη Σουόνσι, καθώς παρά το γκολ που έβαλε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν κατάφερε να κλειδώσει την νίκη και αυτό τον... σκότωσε.

Απογοητευμένος ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το παιχνίδι της Τσέλσι με την Σουόνσι, αφού η αγγλική ομάδα τα βρήκε... δύσκολα απέναντι την άλλη, ενώ ο Πορτογάλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πέναλτι που δεν δόθηκε.

«Με σκότωσαν. Σε κάθε παιχνίδι με κουράζουν», τόνισε ο προπονητής των μπλε.

«Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να χαλαρώσουμε με ένα άνετο αποτέλεσμα και δεν το κάναμε. Το πρώτο πράγμα που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού και μετά από αυτό είχαμε ένα καθαρό πέναλτι, που δεν δόθηκε», πρόσθεσε ο Πορτογάλος.

«Αν διαβάσεις όλα αυτά τα πράγματα, νομίζεις ότι θα πηγαίναμε σπίτι με ένα άνετο αποτέλεσμα, αλλά όταν περνάει η ώρα και δεν σκοράρεις, αρχίζεις να πιστεύεις το αντίθετο», συμπλήρωσε ο 50χρονος.

Και κατέληξε: «Τα αγόρια δούλεψαν σκληρά αμυντικά σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού και η μεγαλύτερη ευθύνη για την τύχη των γκολ την είχε ο τερματοφύλακας, ο οποίος έκανε τρεις ή τέσσερις σημαντικές αποκρούσεις».

Για τους Σαμουέλ Ετό, Φερνάντο Τόρες και Ντεμπά Μπα είπε: «Πάντα δίνουν κάτι στην ομάδα, όχι γκολ, αλλά δίνουν αυτό που μπορούν να δώσουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ