2013-12-27 13:50:03
Φωτογραφία για Celebrities: Τα γεννητούρια του 2013
Το 2013 θα το θυμούνται για πάντα… Κι αυτό γιατί ήταν η χρονιά που κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους το μωρό τους.

Για τις περισσότερες ήταν το πρώτο τους παιδί. Για ορισμένες ένα θαύμα, λόγω της προχωρημένης ηλικίας τους και για άλλες το αδελφάκι, που ήθελαν να χαρίσουν στα αγγελούδια τους.

Αυτές είναι, λοιπόν, οι διάσημες κυρίες της εγχώριας και της διεθνούς σόουμπιζ, που έγιναν μανούλες, τη χρονιά που, οσονούπω, μας αποχαιρετά.

Σακίρα

"Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να προσευχηθείτε μαζί μου αυτή την τόσο σημαντική ημέρα", έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, λίγες ώρες πριν κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό.

Στις 22 Ιανουαρίου, η Σακίρα έφερε στον κόσμο το γιο της, Μίλαν, καρπό του έρωτά της με το σύντροφό της, τον ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ.

Μπέττυ Μαγγίρα

«Γεννήσαμε, γεννήσαμε, το θαύμα μας το ζήσαμε!!!! Το μωρό μας το 'φερε ο Άι Βασίλης, όχι ο πελαργός!!!!! Στο ΡΕΑ μέσα σε δυο ώρες !!! Όλα τέλεια! Το προσωπικό καταπληκτικό το μαιευτήριο τέλειο!!», έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter τις πρώτες πρωινές ώρες της Παραμονής των Χριστουγέννων του 2013.


Η όμορφη ηθοποιός θέλησε να ενημερώσει με αυτό τον τρόπο τους διαδικτυακούς της φίλους πως έγινε για δεύτερη φορά μητέρα!

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης, που απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι, έχουν ήδη μία κόρη, την Ανδριάννα, που σε λίγες ήμερες θα κλείσει τα 4 της χρόνια.

Κιμ Καρντάσιαν

Η εγκυμοσύνη της ήταν από τις πιο πολυσυζητημένες και η φουσκωμένη κοιλίτσα της από τις πλέον φωτογραφημένες.

Μάλλον, γι’ αυτό και η Νορθ βιαζόταν να έρθει στον κόσμο και μάλιστα πέντε εβδομάδες νωρίτερα!

Η διάσημη τηλεπερσόνα, Κιμ Καρντάσιαν γέννησε πρόωρα στις 11 Ιουλίου και χάρισε στον αρραβωνιαστικό της, το ράπερ Κάνιε Γουέστ, το πρώτο τους παιδί.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε μανούλα για δεύτερη φορά!

Η παρουσιάστρια γέννησε τον πρώτο της γιο το 2009 και τον δεύτερο το 2013. Οι πρίγκιπες της ζωής της, Φίλιππος Ραφαήλ και το νεογέννητο αγοράκι της, θα έχουν γενέθλια με 17 ημέρες διαφορά. Ο πρωτότοκος γιος έχει γενέθλια στις 13 Αυγούστου ενώ ο μπέμπης έχει στις 29 Αυγούστου.

Κέιτ Μίντλετον

Κι αν κάποιο μωρό έκλεψε την παράσταση από τα υπόλοιπα με τον ερχομό του, τη φετινή χρονιά, αυτό δεν είναι άλλο από το… Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις.

Ο μονάκριβος γιος της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ ήρθε στον κόσμο στις 22 Ιούλιου, εν μέσω… παγκόσμιας φρενίτιδας!

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ στα 31 της χρόνια έγινε για πρώτη φορά μανούλα και χάρισε στο γαλαζοαίματο σύζυγό της τον τρίτο κατά σειρά διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζει την απόλυτη ευτυχία από την στιγμή που γέννησε την κορούλα της την Πρωτομαγιά του 2013, και όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, τα συναισθήματα αυτά δεν μπορούν να περιγραφούν με λέξεις.

Πενέλοπε Κρουζ

Κι ενώ ολόκληρος ο πλανήτης ασχολούταν με τη γέννηση της “Βασιλικής Υψηλότητας”, του γιου της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, η Πενέλοπε Κρουζ γινόταν μανούλα για δεύτερη φορά και κρατούσε στην αγκαλιά της τη δική της… Χολιγουντιανή Υψηλότητα!

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός γέννησε τη Δευτέρα 22 Ιουλίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το δεύτερο παιδί της με τον επίσης Ισπανό ηθοποιό Χαβιέ Μπαρδέμ.

Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη γέννησε στις 6 Μαΐου με φυσιολογικό τοκετό ένα αγοράκι.

Η ηθοποιός στα τέλη Απριλίου είχε μπει στο μήνα της και η ημερομηνία που της είχαν δώσει οι γιατροί για να γεννήσει ήταν περίπου στα μέσα του μήνα, μόνο που ο γιος της βιαζότανε και ήρθε νωρίτερα!!!

Σε καθημερινή βάση απολαμβάνει τη μητρότητα η οποία είναι προτεραιότητα για εκείνη.

Χάλι Μπέρι

"Είμαι ευγνώμων για το θαύμα, που μεγαλώνει μέσα μου για δεύτερη φορά", είχε δηλώσει συγκινημένη, μην μπορώντας και η ίδια να πιστέψει πως στα 47 της χρόνια θα γινόταν ξανά μητέρα.

Τρεις μήνες μετά το γάμο της με τον επίσης ηθοποιό, Ολιβιέ Μαρτίνεζ, η Χάλι Μπέρι γέννησε στις 5 Οκτωβρίου το πρώτο τους μωρό, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το όνομά του;

Ματσέο (ελληνιστί Ματθαίος). Πρόκειται για ισπανικό όνομα, που σημαίνει δώρο θεού.

Αυτό είναι το δεύτερο παιδί για τη βραβευμένη με Όσκαρ σταρ. Έχει αποκτήσει την 5χρονη Νάλα με τον πρώην σύντροφό της Γκαμπριέλ Ομπρί.

Σοφία Καρβέλα

Σε ιδιωτική κλινική της Νέας Υόρκης γέννησε στις 11 Σεπτεμβρίου 2013, η Σοφία Καρβέλα.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα απολαμβάνει το ρόλο της μητέρας, ανεβάζοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα, φωτογραφίες μαζί με τον γιο της στο Ίνσταγκραμ.

Φέργκι

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε και η τραγουδίστρια του βραβευμένου συγκροτήματος "The Black Eyed Peas". Η Φέργκι και ο σύζυγός της, ο ηθοποιός Τζος Ντουχάμελ καλωσόρισαν στις 29 Αυγούστου το γιο τους.

Το όνομά αυτού… Αξλ Τζακ, εμπνευσμένο από το αγαπημένο ροκ γκρουπ της 38χρονης, Guns N' Roses, και τον τραγουδιστή του, Αξλ Ρόουζ.

Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη έγινε μανούλα μίας κόρης στις 10 Νοεμβρίου 2013 και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Την χαρμόσυνη είδηση έσπευσε να μοιραστεί διαδικτυακά ο μπαμπάς Γιάννης Τσιμιτσέλης με τους φίλους του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γράφοντας: "Μόλις κράτησα στα χέρια μου τον πιο δύσκολο και όμορφο ρόλο της ζωής μου και αρκετά βαρύ, 4070 γραμμάρια".

Κέιτ Γουίνσλετ

"Τα παιδιά μου είναι ολόκληρη η ζωή μου", είχε δηλώσει στον παρελθόν η Κέιτ Γουίνσλετ για τη 13χρονη, σήμερα, Μία και το 10χρονο Τζόι, από τους προηγούμενους γάμους της.

Και να, που το 2013 στάθηκε τυχερό για την 38χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιού, που έγινε μανούλα για τρίτη φορά.

Στις 7 Δεκεμβρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, 4 κιλών, το πρώτο της παιδί με το σύζυγό της, Νεντ Ρόκενρολ.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΟΝ... ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟΝ... ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ