2013-12-27 13:47:08
Φωτογραφία για Δώρα με οικολογικές ευαισθησίες!
Ξεχωριστή αλλά και η οικολογική είναι η νέα τάση στα δώρα! Γιατί να μην επιλέξουμε ένα δώρο που μπορεί να προσφέρει χαρά αλλά να έχει και θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον;

Μερικοί επιλέγουν μικρά δωράκια με βάση μόνο τη χαρά στα μάτια του άλλου, παραμελώντας τη φύση και την κατάληξή του στις χωματερές. Οι ιδέες για οικολογικά δώρα για τους φίλους, την οικογένειά και τους συναδέλφους σας είναι όχι μόνο προσιτές αλλά και αναγκαίες για το μέλλον του πλανήτη. Πρόκειται για ξεχωριστά δώρα που σίγουρα θα προσελκύσουν τα βλέμματα με την πρωτοτυπία τους Οικολογικά διακοσμητικά δώρα

Πρόκειται για ένα δώρο που μπορεί να αλλάξει ακόμα και την εικόνα ενός σπιτιού! Βιολογικά βάζα, ανακυκλώσιμα ποτήρια, πίνακες με φυσικά στοιχεία και μαξιλάρια για τον καναπέ είναι λίγα από αυτά που μπορείτε να επιλέξετε ως μοναδικά δώρα.. Παράλληλα, μια ακόμη ιδέα είναι το ρολόι τοίχου με ακριλική βάση και ανακυκλώσιμες μπαταρίες που στοιχίζει περίπου 25 ευρώ.


Βιολογικός οίνος με μεθυστική γεύση

Όσοι έχουν δοκιμάσει το βιολογικό κρασί, δύσκολα επιλέγουν τη γεύση του συμβατικού! Ένα μεγάλο μπουκάλι με κρασί βιολογικής καλλιέργειας μπορεί να αποτελέσει το κατάλληλο δώρο σε έναν λάτρη του κρασιού. Οι ποικιλίες του είναι πραγματικά εντυπωσιακές και η γεύση του πάντα ιδιαίτερη! Άλλωστε, το κρασί με φυσικά στοιχεία σίγουρα είναι πιο υγιεινό από κάθε οίνο με χημικά στοιχεία. Η τιμή για ένα μπουκάλι βιολογικού οίνου με μια σακούλα από μπαμπού ξεκινά από τα 9 ευρώ.

Δώρα με οικολογικές ευαισθησίες

«Πράσινα» προϊόντα σώματος

Βιολογικό σαπούνι, λοσιόν και προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας. Πολλοί δεν μπορούν να αντιληφθούν τους κινδύνους που κρύβουν οι χημικές ουσίες των συμβατικών προϊόντων μπάνιου! Φυσικά τα συγκεκριμένα στοιχεία δεν είναι μόνο επικίνδυνα για το δέρμα αλλά και το περιβάλλον. Αναζητήστε όμορφους και μυρωδάτους συνδυασμούς από βιολογικά προϊόντα σώματος και κάντε ένα μοναδικό δώρο. Τα συγκεκριμένα προϊόντα ομορφιάς ξεκινούν από τα 20 ευρώ.

Οικολογικά κεριά για όμορφη ατμόσφαιρα

Τα κεριά προσφέρουν χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ζεστασιά και άνεση όλες τις εποχές του χρόνου! Τα βιολογικά κεριά είναι κατασκευασμένα από φυσικό κερί και σόγια, γεγονός που δίνει μια εναλλακτική λύση στις βραδιές σας. Το άρωμά τους καλύπτει όλο το χώρο, χωρίς όμως να εκπέμπουν επιβλαβείς χημικές ουσίες στο περιβάλλον του δωματίου σας. Για παράδειγμα, υπάρχουν βιολογικά κεριά με μόλις 4 ευρώ, που έχουν μακρά διάρκεια και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες για τα ψώνια

Μόνο βαρετές και άσχημες δεν είναι αυτές οι τσάντες! Και όμως υπάρχουν σχεδιαστές που δημιουργούν τσάντες που είναι ιδανικές για τα ψώνια, είτε πρόκειται για το παντοπωλείο, είτε για το μανάβικο της γειτονιάς σας, και διαθέτουν διάφορα χρώματα και σχήματα. Πρόκειται για ένα δώρο που όχι μόνο χρησιμοποιείται καθημερινά αλλά παράλληλα είναι ιδιαίτερα βολικό. Εντοπίστε την ιδανική τσάντα από οργανικό βαμβάκι ή ανακυκλώσιμα υλικά και το δώρο σας θα ξεχωρίσει. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 13 ευρώ…

Δώρα με οικολογικές ευαισθησίες

Ανακυκλώσιμες φιάλες ποτών

Εκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια νερού πέφτουν σε χωματερές κάθε χρόνο. Οι επαναχρησιμοποιούμενες φιάλες ποτών μπορούν να ενθαρρύνουν και άλλους να σταματήσουν τις αγορές πλαστικών μπουκαλιών. Οι φιάλες είναι αρκετά μεγάλες και είναι ιδανικές για πράσινο τσάι, καφέ και άλλα ποτά. Στην αγορά υπάρχουν και πυρίμαχοι θερμοί με οικολογικά χαρακτηριστικά για όλους τους λάτρεις του καφέ. Τα περισσότερα του είδους κυμαίνονται από τα 15 έως τα 25 ευρώ.

flowmagazine.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ