2013-12-27 16:18:05
Φωτογραφία για 3 χρόνια Καλλικράτης στη Ναυπακτία!
Όλοι μας είμαστε μάρτυρες της αλλαγής που έφερε ο Καλλικράτης στον Δήμο Ναυπακτίας. Όπως όλα πια δείχνουν το μοντέλο Καλλικράτης απέτυχε.

Το μόνο που κατάφερε ήταν να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα έλυνε. Προβλήματα στην καθημερινότητα τόσο του πολίτη όσο και των διοικούντων. Τα περισσότερα από αυτά την επόμενη μέρα δεν τα αντιμετώπισαν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα οι διοικούντες και όλοι εμείς θα τα βρούμε και πάλι μπροστά μας πιο μεγάλα και πιο σύνθετα. Τα ορεινά χωριά της Ναυπακτίας μείνανε στην τύχη τους, ούτε ένα ευρώ δεν διατέθηκε για ανάπτυξη στα περισσότερα χωριά του ορεινού όγκου. Η δημοτική αρχή αντιμετώπισε πάρα πολλές φορές τους κατοίκους - δημότες αυτών σαν δημότες Β Κατηγορίας. Η αντιπολίτευση παρατηρούσε και ακολουθούσε και αυτή τον δρόμο της αδιαφορίας προφανώς δεν τους ενδιαφέρουν οι "ορεινοί" ψήφοι γιατί είναι λίγοι και η μάζα βρίσκεται στην δημοτική ενότητα Ναυπάκτου.


Κύριοι τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης, αυριανοί τοπικοί άρχοντες γιατί μας αντιμετωπίζετε με αυτή την εμπάθεια και αυτή την αδιαφορία; Τι σκοπεύετε να κάνετε για την ορεινή Ναυπακτία; Θα θέλαμε να ξέρουμε την θέση των 4 υποψηφίων που θα διεκδικήσουν το Δήμο Ναυπακτίας και να μας πούνε όλοι ξεκάθαρα τι σκέφτονται να κάνουνε με τον ορεινό όγκο.

Αυριανέ Δήμαρχε του Δήμου Ναυπακτίας ποιο είναι το όραμα σου για την ορεινή Ναυπακτία αν βέβαια έχεις και αν θέλεις στο Δήμο Ναυπακτίας τα ορεινά χωριά αυτής θα πρέπει να το δείξεις με έργα και να πάψεις να θεωρείς τους δημότες αυτών πολίτες β κατηγορίας.

Και βέβαια το μεγάλο ερώτημα παραμένει. Μήπως ο ενιαίος Δήμος Ναυπακτίας ήταν ένα μεγάλο λάθος;

katafigio-amorani.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ