2013-12-27 16:11:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Η άστεγη των υψηλών Αλωνίων έχει αρνηθεί να οδηγηθεί σε στέγη απόρων
Στοιχεία που αφορούν στον τρόπο με τον οποίο οι δομές του Δήμου έχουν επιχειρήσει να βοηθήσουν την ηλικιωμένη άστεγη η οποία έχει κάνει σπίτι της το πλακόστρωτο της πλατείας... Υψηλών Αλωνίων φέρνει στο προσκήνιο το patrastimes.gr.

Σύμφωνα με τον Κοινωνικό τομέα η συγκεκριμένη γυναίκα είχε καταβληθεί προσπάθεια από πέρυσι να βοηθηθεί και να οδηγηθεί σε κοινωνική στέγη αλλά ανήθηκε πεισματικα.

Παράλληλα έγινε προσπάθεια να προσεγγιστεί από ψυχολόγο αλλά η γυναίκαν δεν διαπιστώθηκε πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Παράλληλα το τελευταίο διάστημα τη γυναίκα προσέγγισαν εκ νέου στελε΄χη του κοινωνικού τομέα αλλά αρνήθηκε να μεταφερθεί σε στεγασμένο χώρο ενώ άλλες φορές μόλις αντιλαμβανόταν την παρουσία ατόμων από το Δήμο κρυβόταν.

Ο «Σαϊνης» αρνιόταν βοήθεια

Σύμφωνα με έρευνα του Patrastimes.gr o 75 χρονος που βρέθηκε νεκρός σε χαλάσματα ανήμερα των Χριστουγέννων αρνήθηκε κατ’ επανάληψη δυο ήμερες πριν καταλήξει να οδηγηθεί σε ζεστό χώρο.

Ο γνωστός πατρινός με το ψευδώνυμο «σαίνης» δέχθηκε την επίσκεψη κοινωνικού λειτουργού δυο συνεχόμενες ημέρες αλλά αρνήθηκε να «μετακομίσει» από το παλαιό σπίτι της οδού Δανιηλίδος . Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ