2013-12-27 19:41:27
Φωτογραφία για ΜΙΧ. ΛΙΑΠΗΣ: ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΟΥ
Ήταν ένα ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης δήλωσε ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης κατά την άφιξή του από την Μαλαισία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στις 5:20 το απόγευμα της Παρασκευής. Ωστόσο ο  κ. Λιάπης, ο οποίος αναμένεται να δικασθεί τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου για την υπόθεση με  τις πλαστές πινακίδες που έφερε το αυτοκίνητό του, κατηγόρησε τους δημοσιογράφους που τον ανέμεναν στο αεροδρόμιο ότι δεν τον άφησαν να ξεκουραστεί.

«Ήταν ένα ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης για να ησυχάσω από το δράμα μου»  ανέφερε κ. Λιάπης και απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους, σχολίασε ότι επρόκειτο για ένα πολύ κουραστικό ταξίδι καταλογίζοντάς τους ότι δεν τον άφησαν να ξεκουραστεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λιάπης συνελήφθη στις 17 Δεκεμβρίου με ανασφάλιστο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού το οποίο έφερε και πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, έπειτα από έλεγχο ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ στη λεωφόρο Αρτέμιδος.

Στον πρώην υπουργό ασκήθηκε ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση και πλαστογραφία, ενώ του επιβλήθηκαν τρία διοικητικά πρόστιμα για ανασφάλιστο όχημα, κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια. Τότε είχε κάνει λόγο για απερισκεψία, λέγοντας πως έσφαλε.

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ