2013-12-27 20:43:10
Φωτογραφία για ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ...
Συνάντηση μεταγραφικού περιεχομένου στην οποία έγινε κυρίως αναφορά στους τερματοφύλακες πραγματοποιήθηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Φυσικά συζητήθηκε και το όνομα του Ρομπέρτο.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Πέρεθ Καμινέρο, ο εκ των υπευθύνων των μεταγραφών, Αντρέα Μπέρτα και ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχαν μία επαφή κυρίως για το θέμα του γκολκίπερ.

Για τον Βέλγο Κουρτουά που είναι το Νο1 της ομάδας υπάρχουν τρεις εκδοχές αυτήν την στιγμή: η πρώτη να επιτευχθεί η παράταση του δανεισμού του από την Τσέλσι, ένα σκέλος για το οποίο γίνεται προσπάθεια από την Ατλέτικο, η δεύτερη να γυρίσει στην Τσέλσι και να παίξει εκεί και η τρίτη να πάει σε άλλον σύλλογο ως δανεικός τη νέα χρονιά, όπως η Μπαρτσελόνα. Τα χρήματα που πρέπει να δαπανηθούν για την αγορά του είναι πάρα πολλά, οπότε οι περισσότεροι συζητούν δανεισμό και όχι αγορά. Κάπου εδώ μπαίνει στο... παιχνίδι ο Ρομπέρτο.


Οι ιθύνοντες της Ατλέτικο σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", από την Ισπανία έθεσαν επί τάπητος και το δικό του όνομα αλλά και τις πιθανότητες της επιστροφής του, εφόσον δεν μείνει στην ομάδα ο Κουρτουά.

Οι Μαδριλένοι πάντως ποντάρουν πολλά στο γεγονός πως ο Βέλγος περνάει πολύ καλά στην ομάδα τους αλλά και στη σχέση και το δέσιμο που έχει δημιουργήσει μαζί της. Οπότε θα αποπειραθούν να τον κρατήσουν και του χρόνου, όσο δύσκολο και εάν φαίνεται αυτό. Με άλλα λόγια ο πρώτος στόχος για την θέση του τερματοφύλακα για τον σύλλογο είναι να μείνει ο Κουρτουά.

Όσο για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Παραμένει πολύ ψηλά στην λίστα των αντι-Κουρτουά με τον Καμινέρο να έχει ήδη ενημερώσει τον Σιμεόνε για την πορεία του και τις πολύ καλές του εμφανίσεις. O Ρομπέρτο από μέρους του, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πιέζει τους ανθρώπους της Ατλέτικο προκειμένου να ξέρει το τι θα γίνει με το μέλλον του.

Ο Ισπανός γκολκίπερ θέλει από μέρους να ξέρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τι θα ισχύσει για την περίπτωσή του και το σε ποιο βαθμό τον υπολογίζουν από την Ατλέτικο. Γιατί πολύ απλά στην προκειμένη περίπτωση τα πάντα εξαρτώνται από τις τελικές αποφάσεις του ισπανικού συλλόγου...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ