2013-12-27 20:36:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Γεμάτο το Δημοτικό θέατρο Απόλλων τα Χριστούγεννα στην παράσταση με τον Αιμίλιο Χειλάκη
Γεμάτο ήταν το Δημοτικό θέατρο Απόλλων της Πάτρας το βράδυ των Χριστουγέννων αλλά και χθες Πέμπτη 26/12/2013 στην αξιόλογη παράσταση "Μόνος με τον Άμλετ" όπου ο δημοφιλής ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης δίνει ένα ρεσιτάλ ερμηνείας επί 75 λεπτά μόνος του στη σκηνή αλλάζοντας και ερμηνεύοντας τα διάφορα πρόσωπα του εμβληματικού έργου του Σαίξπηρ σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά.

Στην Χριστουγεννιάτικη παράσταση κόπηκαν περισσότερα από 150 εισιτήρια και μαζί με τις προσκλήσεις, το θέατρο είχε γεμίσει ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για την απογευματινή παράσταση του Σαββάτου 28/12/2013 που υπάρχει ενιαίο οικονομικότερο εισιτήριο των 8 ευρώ, έχουν ήδη προπωληθεί όλα τα εισιτήρια.

Η παράσταση αυτή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 5 Ιανουαρίου 2014 ωστόσο συζητείται το ενδεχόμενο μικρής παράτασης των παραστάσεων.

Κατόπιν θα μεταφερθεί στο Δημοτικό θέατρο του Πειραιά με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για τις 17 Ιανουαρίου 2014.

Τέλος η παράσταση "Ζωρζ Νταντέν" του Μολιέρου που σκηνοθετεί ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Θοδωρής Αμπαζής θα κάνει τελικά πρεμιέρα στις 23 Ιανουαρίου 2014 στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων. Πρωταγωνιστούν η Σοφία Σειρλή και ο Διονύσης Βούλτσος.

Tάκης Μαρτάτος-thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ