2013-12-27 22:35:07
Φωτογραφία για Απέκτησε τον Μπάρι η Παναχαϊκή
Το δεύτερο μετεγγραφικό της χτύπημα, ενόψει της περιόδου του Ιανουαρίου πραγματοποίησε η Παναχαϊκή.

Οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν την Παρασκευή την απόκτηση του Ουσμάν Μπάρι, ο οποίος είναι 21 ετών, αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού και είναι διεθνής με την Εθνική της Νέας Γουϊνέας.

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των Αχαιών την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Καβάλα.

Aυτούσια η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«1)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την μεταγραφή στην ποδοσφαιρική της ομάδα του διεθνούς σέντερ φορ με την Εθνική της Νέας Γουινέας, Barry Ousmane Elhadj (Pato).

O Barry είναι 21 ετών, αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ και με την Εθνική Γουινέας έχει 7 συμμετοχές στα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου και στο Παναφρικανικό πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων και έχει πετύχει και ένα γκολ.

Στην Ελλάδα αγωνίστηκε στο περσινό πρωτάθλημα της footballleagueστο δεύτερο γύρο με την ομάδα της ΠΑΕ Καβάλας, με το ψευδώνυμο Pato, σε 17 παιχνίδια πετυχαίνοντας 8 γκολ και εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του.


Το κύριο χαρακτηριστικό του Patoείναι η εντυπωσιακή ταχύτητα του και η εξαιρετική τεχνική του ειδικά στα τελειώματα των φάσεων.

Προορίζεται να παίξει πίσω από τον Κοντογουλίδη, σαν περιφερειακός φορ που είναι και η ιδανική του θέση.

Ο Pato βρίσκεται ήδη στην Πάτρα για να αρχίσει προπονήσεις, μαζί με τον managerτου, και είναι αγωνιστικά απόλυτα έτοιμος αφού το τελευταίο παιχνίδι του ήταν πριν μια εβδομάδα.

2)Σήμερα το απόγευμα θα υπογράψουν στην Παναχαϊκή ένας διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Λαζαρίδη, ο οποίος έχει ήδη λύσει το συμβόλαιο του αλλά θα παραμείνει στην ομάδα έως το παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων, αλλά και ένας παίκτης ηλικίας 21 ετών Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος που αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου.

3)Οι μεταγραφές της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ολοκληρωθούν με την απόκτηση 3 ξένων ακόμη παικτών οι οποίοι είναι : ένας αριστεροπόδαρος περιφερειακός, ένας ακόμα επιθετικός που θα μπορεί να αγωνίζεται στα άκρα και ένας ακόμα επιτελικός μέσος .

Και οι 3 τελευταίοι προέρχονται από την Νότια Αμερική αλλά όλοι τους αγωνίζονται σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με γεμάτες χρονιές και αγωνιζόμενοι μέχρι την προηγούμενη Κυριακή και δεν θα χρειαστούν χρόνο προετοιμασίας.

4)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα αποκτήσει ακόμα έναν νεαρό στόπερ ηλικίας 19 ετών με συμμετοχές στην Β' Εθνική αλλά και 2 νεαρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας 16 και 17 ετών που έχουν εντοπιστεί στην Βόρεια Ελλάδα.

5)Ο προπονητής της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Νίκος Παπαδόπουλος επιθυμεί το ρόστερ να μην ξεπερνάει τους 26 ποδοσφαιριστές». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ