2013-12-27 22:31:06
Φωτογραφία για Σε διαθεσιμότητα αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος για σeξουαλική παρενόχληση
Θύμα βιaσμού κατήγγειλε ότι έπεσε εν ώρα υπηρεσίας, ανήμερα των Χριστουγέννων, μια γυναίκα επικελευστής του Λιμενικού από συνάδελφό της μέσα σε λιμεναρχείο της Κρήτης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση ο Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος τίθεται σε διαθεσιμότητα, με εντολή του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Με εντολή του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, και σχετικής απόφασης του Αρχηγού του της Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναυάρχου Δημήτριου Μπαντιά, τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος που φέρεται να εμπλέκεται σε περιστατικό παρενόχλησης συναδέλφου του, με χρήση σωματικής βίας.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, επιπρόσθετα, ζήτησε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ), προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως όλες οι πτυχές του περιστατικού.

Σημειώνεται ότι βραδινές ώρες χθες, γυναίκα βαθμοφόρος του Λιμενικού Σώματος, η οποία υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, κατήγγειλε στην Υπηρεσία της ότι την 25-12-2013, κατά τη διάρκεια διατεταγμένης υπηρεσίας, δέχτηκε σeξουαλική παρενόχληση με τη χρήση σωματικής βίας από συνάδελφό της, βαθμοφόρο του Λιμενικού Σώματος εντός του λιμενικού καταστήματος.

Για το εν λόγω συμβάν, ήδη διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, ενώ, παράλληλα, ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Ναυτοδικείου Χανίων». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ