2013-12-29 19:35:10
Φωτογραφία για Αποκλεισμός σοκ για την ΑΕΚ
Η ΑΕΚ ηττήθηκε στην παράταση από τον Αγροτικό Αστέρα στο Καυτανζόγλειο και αποκλείστηκε από το κύπελλο Γ' Εθνικής.

Το σκηνικό με τις κακές εμφανίσεις της ΑΕΚ στους τελευταίους αγώνες της ήταν ίδιο και στο Καυτανζόγλειο. Οι κιτρινόμαυροι ήταν και πάλι πολύ κακοί κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα και μοιραία γνώρισαν την ήττα στην παράταση και αποκλείστηκαν από το κύπελλο Γ' Εθνικής, στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, χάνοντας πριν εκπνεύσει το 2013, τον έναν από τους δύο στόχους τους τη φετινή σεζόν.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα που δεν δημιούργησαν κλασική ευκαιρία στην κανονική διάρκεια του αγώνα, οδήγησαν το παιχνίδι στην παράταση, εκεί όπου οι τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν δύο φορές δίχτυα και να φτάσουν στη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το 1-0 έκανε ο Κρυστάλλης στο 106', ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 107ο λεπτό ο Λαζαρίδης. Ο Αγροτικός Αστέρας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Γεωργιάδη στο 110'.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αγροτικός Αστέρας: Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης (75' Κρυστάλλης), Γεωργιάδης, Γκρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Θεοδωρίδης (58' Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης (46' Κουκουλάκης), Βελλίνης, Λαζαρίδης.

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Γροντής (80' Τσεβάς), Ντακόλ (46' Αργυρίου), Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.

Pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ