2013-12-31 06:18:06
Φωτογραφία για Θησαυρός μέσα στα συντρίμμια
Η τύχη χαμογέλασε πλατιά στον 27χρονο Marvin Rosales-Martinez που ζει κι εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Πριν από έναν χρόνο περίπου ο άνδρας μάζευε τα συντρίμμια έξω από το σπίτι του στο Χίκσβιλ της Νέας Υόρκης, που τον Οκτώβριο του 2012 είχε χτυπηθεί από τον τυφώνα Σάντι. Καθώς σήκωσε έναν σωρό φύλλων, από κάτω αποκαλύφθηκε ένα ξυστό λαχείο "Κερδίστε 1.000 $ τη βδομάδα για μια ζωή". Μέσα σε μία κρίση εντιμότητας ο άνδρας δεν κράτησε το τυχερό δελτίο, αλλά το παρέδωσε στην Επιτροπή Τυχερών Παιγνίων της Νέας Υόρκης με έδρα το Λονγκ Άιλαντ.

Καθώς πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από εκείνη τη στιγμή, ο Martinez είχε ξεχάσει την κίνησή του, ώσπου πριν από τρεις εβδομάδες έλαβε ένα τηλεφώνημα κατά το οποίο τον ενημέρωσαν ότι δεν βρέθηκε ο νικητής του δελτίου για να διεκδικήσει τα κέρδη του, οπότε δικαιωματικά το συνολικό ποσό ήταν δικό του. Ο 27χρονος δεν θέλησε να πάρει ωστόσο το κέρδος ως 1.000 δολάρια την εβδομάδα, αλλά ένα εφάπαξ ποσό που συνολικά έφθασε τα 779.106 δολάρια!

Καταγόμενος από το Ελ Σαλβαδόρ δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ότι σκοπεύει να αγοράσει ένα σπίτι και να στείλει ένα γενναιόδωρο ποσό στην οικογένειά του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ