2012-04-15 22:19:46
Φωτογραφία για ΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΟ... ALLOU ΓΙΑ... ΟΛΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Στέλλα Χριστοδούλου και η Σοφία Κοσμά παραχώρησαν στο "Contra.gr" μία διαφορετική συνέντευξη που για αλλού ξεκίνησε και στο... "Allou" κατέληξε!

Αναλυτικά:

Οι δύο βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού ήταν δίχως αμφιβολία δύο παίκτριες που συνέβαλαν τα μέγιστα στην εφετινή πορεία του Ολυμπιακού, η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αμφότερες διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και αποτελούν μεγάλες ελπίδες για το ελληνικό βόλεϊ αφού αγωνίζονται σε δύο θέσεις κλειδιά. Η Στέλλα Χριστοδούλου και η Σοφία Κοσμά παραχώρησαν μια διαφορετική συνέντευξη, καθώς πέρα από τα καθιερωμένα μίλησαν επί παντός επιστητού, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αντοχές τους και στα παιχνίδια του "Allou Fun Park".

Όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό η συζήτηση με τις δύο αθλήτριες του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει από την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Πρέβεζα.


Η MVP του τελικού Σοφία Κοσμά ήταν εκείνη που πήρε πρώτη το λόγο:

"Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενες που κλείσαμε την χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ακόμα οι περισσότερες δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Όπως είπα και μετά τον τελικό το θέλαμε πάρα πολύ, το πιστέψαμε και για αυτό το πήραμε".

Με τη σειρά της η Στέλλα Χριστοδούλου είπε:

"Ήταν μια πραγματικά δύσκολη χρονιά φέτος. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα μέσα στην χρονιά. Πάντως τελειώσαμε με τον πιο γλυκό τρόπο. Αυτό το Κύπελλο ήταν το πρώτο για τις περισσότερες από εμάς Είμαστε πολύ χαρούμενες που τα καταφέραμε. Ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές και τα συναισθήματα που ακολούθησαν ήταν πραγματικά υπέροχα".

Για τον γύρο θριάμβου στο "Γ. Καραϊσκάκης":

Στέλλα: "Αυτός ο γύρος στο Καραϊσκάκη μαζί με τον κόσμο μας ήταν μια υπέροχη στιγμή. Ήταν κάτι που δεν είχαμε ξαναζήσει. Θεωρώ ότι δικαιώσαμε τον κόσμο".

Σοφία: "Για μένα ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία αυτό που έζησα στο Καραϊσκάκη. Μου είχαν περιγράψει τα κορίτσια πέρσι τις στιγμές που έζησαν, όμως είναι άλλο να στο λένε και άλλο να το ζεις. Ήταν πολύ ωραία η στιγμή που μας αποθέωνε ο κόσμος και πιστεύω ότι δικαιώσαμε τον κόσμο και εμάς".

Σοφία πιστεύεις ότι ο τίτλος της MVP στον τελικό ήταν για σένα μια δικαίωση;

Σοφία: "Είναι μια μορφή δικαίωσης. Σίγουρα δεν το περίμενα γιατί όπως έχω πει σε αυτό το παιχνίδι όλες οι κοπέλες παίξαμε καλά και φυσικά η Στέλλα που είναι δίπλα μου. Για μένα φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος γιατί είχα πολλούς τραυματισμούς. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσω και την θέση μου. Στη συνέχεια όμως δούλεψα πολύ και με τον τραυματισμό της Σίμανιτς μου δόθηκε η ευκαιρία να επανέλθω στην εξάδα. Πιστεύω τότε κατάφερα να αποδείξω τι αξίζω".

Στέλλα πέρσι πέρασες μια δύσκολη χρονιά στην οποία δεν κατάφερες να αγωνιστείς. Φέτος όμως ήσουν βασική στον Ολυμπιακό. Θες να μου πεις δυο λόγια αυτή τη χρονιά;

Στέλλα: "Πέρυσι είχα μια δύσκολη χρονιά στην οποία δεν κατάφερα να παίξω με όλα αυτά τα θέματα που είχα με το δελτίο μου. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα ότι ο Ολυμπιακός με εμπιστεύτηκε. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για αυτό. Από εκεί και πέρα τόσο πέρσι όσο και φέτος δούλεψα πολύ σκληρά και κάθε μέρα βελτιώνομαι".

Κολλημένες με το βόλεϊ Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε πιο πέρα από το βόλεϊ, πράγμα λιγάκι δύσκολο, αφού οι δύο νεαρές αθλήτριες του Ολυμπιακού είναι κολλημένες με το βόλεϊ και πολύ δύσκολα μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς αυτό.

Για το πως συνδυάζουν την προσωπική ζωή με βόλεϊ

Στέλλα: "Σίγουρα δεν είναι εύκολο γιατί δεν έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο. Πιστεύω όμως ότι εάν θες μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο. Σίγουρα απαιτείται ένας πιο ήρεμος τρόπος διασκέδασης.

Σοφία: "Σίγουρα δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος, όμως αυτό τον δρόμο επιλέξαμε. Πάνω απ' όλα χρειάζεται καλή θέληση και όλα μπορούν να γίνουν".

Πως έχετε φανταστεί τη ζωή σας μετά από μερικά χρόνια;

Σοφία: "Εγώ αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς το βόλεϊ. Σίγουρα υπάρχει ημερομηνία λήξης σε αυτό. Εγώ θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό που σπουδάζω. Σε ότι αφορά το πανεπιστήμιο στην Αμερική έχω πει ότι η πρόταση που μου έχει γίνει ισχύει αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω".

Στέλλα: "Εμένα προτεραιότητά μου είναι το βόλεϊ, αλλά δεν θέλω να αφήσω πίσω τη σχολή μου. Δυστυχώς έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δεν σου εξασφαλίζει τίποτα το βόλεϊ. Εγώ θέλω να ασχοληθώ όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια με το βόλεϊ γιατί πραγματικά αγαπώ αυτό που κάνω. Είναι μέρος της ζωής μου. Από εκεί και πέρα θέλω να τελειώσω τα ΤΕΦΑΑ και αν γίνεται να τα συνδυάσω αυτά τα δύο στο μέλλον".

Σε ότι αφορά το πως θα περιέγραφαν η μία την άλλη τόσο ως αθλήτριες όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, αλλά και τη στιγμή που τους έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό είναι καλύτερο να αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της...

Μαγειρική vs Κοσμά σημειώσατε 1

Η συζήτηση πήγε και στο τι αρέσει στις δύο αθλήτριες να κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους, αλλά και στη σχέση τους με τη μαγειρική. Με την.. τελευταία μάλιστα η Σοφία Κοσμά δήλωσε τσακωμένη, ενώ η Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε καλή μαγείρισσα...

Τι κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας;

Σοφία: "Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω σινεμά και να βλέπω ταινίες. Να βγαίνω με τους φίλους μου και πού πού το καίω (γέλια).

Στέλλα: "Και εμένα μου αρέσει να πηγαίνω σινεμά. Γενικότερα δεν είμαι πολύ του έξω. Προτιμώ κάτι πιο χαλαρό. Μου αρέσει να κάθομαι σπίτι με την Έλενα και να βλέπουμε μια ταινία ή να ακούμε μουσική"

Τι είναι αυτό που σας χαλαρώνει;

Στέλλα: "Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω βόλτες στην παραλία. Η θάλασσα μου αρέσει πολύ και με χαλαρώνει ιδιαίτερα".

Σοφία: "Η Στέλλα είναι αγχολυτικό μου (γέλια). Κοίταξε και εμένα με χαλαρώνει πάρα πολύ η θάλασσα σε συνδυασμό με την μουσική".

Αλήθεια, ως γυναίκες που ήσαστε ποια είναι η σχέση σας με την μαγειρική;

Σοφία: "Εγώ προσωπικά είμαι τσακωμένη (γελια)".

Στέλλα: "Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω να μαγειρεύω καλά, αλλά όποτε μπαίνω στην κουζίνα τα καταφέρνω πολύ καλά".

Ποια είναι η σπεσιαλιτέ σου;

Στέλλα: "Χμ... Νομίζω ότι είναι τα κανελόνια"

Το αγαπημένο σας φαγητό;

Σοφία: "Εμένα είναι η γαριδομακαρονάδα"

Στέλλα: "Εμένα η αστακομαρονάδα (γέλια)"

Για το τέλος μιας που πλησιάζουν και οι διακοπές. Ποιο είναι το αγαπημένο σας μέρος;

Στέλλα: "Εγώ στο Δερβένι"

Σοφία: "Κοίταξε εγώ δεν έχω πάει και σε πάρα πολλά μέρη. Εκεί που θέλω πολύ να πάω είναι η Χαλκιδική"

Αν νομίζατε όμως ότι θα πηγαίναμε τα δύο κορίτσια στο "Allou" και δεν θα έπαιζαν κάνετε λάθος... Δείτε τα απολαυστικά βίντεο με τις δύο αθλήτριες του Ολυμπιακού να δοκιμάζουν τις επιδόσεις τους στην σκοποβολή, το air hockey, το crazy mouse αλλά και backstage βίντεο από την φωτογράφιση...

Η αρχή έγινε με την σκοποβολή, χωρίς μεγάλη επιτυχία είναι η αλήθεια...

Στο air hockey πάντως η Στέλλα έδειξε να διαθέτει μεγάλο ταλέντο... (Στο βίντεο βλέπεται την ιστορική στιγμή που η Κοσμά σκοράρει...)

Και λίγη έκρηξη αδρεναλίνης στο crazy mouse. (Μην έχετε πολύ δυνατά τα ηχεία σας...)

Για το τέλος και ένα backstage βίντεο από την φωτογράφιση...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ