2012-04-16 00:04:13
Φωτογραφία για ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ Ο ΚΑΡΟΛ
Οι εμφανίσεις του Ρόι Κάρολ στον Ολυμπιακό συνοδεύτηκαν με μεγάλη επιτυχία, με κορυφαία του στιγμή με τα ερυθρόλευκα να είναι η απόκρουση του πέναλτι του Νάτσκο στη Μόσχα, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σε επίσημο αγώνα.

Στη συνέχεια όμως στάθηκε άτυχος, καθώς στο δεύτερο παιχνίδι με τους Ρώσους έπαιζε για μεγάλο χρονικό διάστημα τραυματίας και παρόλα αυτά πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις.

Ο Κάρολ πλέον είναι πολύ καλά και ανυπομονεί για τα τρία επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού, εκ των οποίων τα δύο αφορούν το πρωτάθλημα και το ένα το Κύπελλο, που είναι ο τελικός.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Ερνέστο Βαλβέρδε, δείχνει πως θα τον εμπιστευτεί, αφήνοντας στον πάγκο τον Μέγιερι και ο Βορειοϊρλανδός είναι πανέτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία του, θέλοντας να δείξει πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει, αφού άλλωστε είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας, έμπειρος, ξέρει πότε να κάνει τη σωστή επέμβαση και αυτά θα προσπαθήσει να δείξει στα παιχνίδια που απομένουν.

Ειδικά στον Τελικό Κυπέλλου, αφού θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Κάρολ, καθώς ευελπιστεί να σηκώσει την πρώτη του κούπα με τον Θρύλο. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ