2012-04-16 09:57:51
Φωτογραφία για Τα… πάθη δεν τελείωσαν
Τα… πάθη δεν τελείωσαν 16/4/2012

Ο Γολγοθάς της ΑΕΚ δεν τελείωσε ακόμη… Η διοίκηση της ΠΑΕ συνεχίζει την αγωνιώδη αναζήτηση ρευστού. Προτεραιότητα αποτελούν τα χρήματα που απαιτούνται για να πληρωθεί ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και κάποιοι μάνατζερ, προκειμένου να καλυφθεί και η τελευταία εκκρεμότητα που υπάρχει στο φάκελο που έχει σταλεί στην UEFA. Αν αυτό δεν συμβεί, είναι πιθανό η ευρωπαϊκή ομοσπονδία να αποφανθεί αρνητικά και να επιβάλει ποινή ευρωπαϊκού αποκλεισμού στην «Ένωση».

Οι πιέσεις του Ανδρέα Δημητρέλου προς τον Νίκο Νοτιά για να ενεργήσει ο τελευταίος ως… μεγαλομέτοχος δεν έχουν μέχρι τώρα αποτέλεσμα και οι 120.000 ευρώ που του έχουν ζητηθεί δεν έχουν εμφανιστεί. Οι προσπάθειες του Ντέμη Νικολαΐδη για να βρει επενδυτή/ές και χορηγική συμφωνία συνεχίζονται στο υπάρχουν δυσμενές οικονομικό περιβάλλον χωρίς ακόμη κάποιο αποτέλεσμα και τα προβλεπόμενα έσοδα είναι ελάχιστα μπροστά στις ανάγκες.


Ακόμη, δε, κι αν η UEFA δεν αποκλείσει την ΑΕΚ από την Ευρώπη τώρα, τον Ιούνιο θα υπάρχουν νέες εξετάσεις που για να τις… περάσουν οι «κιτρινόμαυροι» θα χρειαστούν ένα ποσό της τάξεως των 6-8 εκατ. ευρώ (ούτε στη διοίκηση της ΠΑΕ ξέρουν το ακριβές ύψος των υποχρεώσεων).

Επιστροφή στο καθήκον

Μετά από δύο μέρες (τελευταία προπόνηση το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου) οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (19:00). Η «Ένωση» θέλει τους τρεις βαθμούς, αφενός για να εξασφαλίσει την πρόκριση στα play offs και αφετέρου για να μπει στο μίνι πρωτάθλημα με το μικρότερο δυνατό βαθμολογικό μειονέκτημα. Ο Νίκος Κωστένογλου δεν υπολογίζει σίγουρα για το ματς αυτό στον τιμωρημένο Λυμπερόπουλο, καθώς και τους τραυματίες Δέλλα και Ρίκκα. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η παρουσία των Κοντοέ και Σιαλμά, ενώ περισσότερες πιθανότητες να παίξουν έχουν Γεωργέας και Βάργκας.
www.sport-fm.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θέλει ο Καζίμ, αλλά…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θέλει ο Καζίμ, αλλά…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ