2012-04-16 11:15:05
Φωτογραφία για «Να μείνω στον Ολυμπιακό»
Ο Καζίμ Ρίτσαρντς εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό σε... μόνιμη βάση, τονίζοντας ότι στον ίδιο και την οικογένειά του αρέσει πολύ η Αθήνα.

Ο Τούρκος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Γαλατάσαραϊ και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα μείνει και μετά τη λήξη της φετινής περιόδου. Ο ίδιος, μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας του υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και βλέπω το μέλλον μου στον Ολυμπιακό. Στο τέλος της σεζόν θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει. Και στην οικογένειά μου αρέσει πολύ η ζωή στην Αθήνα και επιθυμία μου είναι να παραμείνω εδώ».

Σύμφωνα με τους Τούρκους, η Γαλατά δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, αφού ο Φατίχ Τερίμ δεν τον υπολογίζει. Η οψιόν που έχει συμφωνηθεί αγγίζει το ενάμιση εκατομμύριο ευρώ, ποσό, που με τις παρούσες συνθήκες οι «ερυθρόλευκοι» δύσκολα θα δώσουν.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν... τρελαίνεται να τον κρατήσει, αλλά δεν πρέπει να θεωρηθεί απίθανο το ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης του ποσού, σε περίπτωση που τελικά κριθεί απαραίτητο να μείνει. Η επιθυμία της ομάδας του να τον παραχωρήσει, μπορεί να κάνει πολύ ευκολότερα τα πράγματα.

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ