2012-04-16 11:59:01
Φωτογραφία για Ο Λάκης Γαβαλάς προσπαθεί να σώσει τη βίλα του στη Μύκονο
«Το σπίτι είναι προς πώληση... Εξακολουθεί να ανήκει σε εμένα, αν και έχει δημευθεί, όπως όλη η περιουσία μου, από το ελληνικό Δημόσιο», ξεκαθάρισε ο εκκεντρικός επιχειρηματίας στην εφημερίδα Real News Η εντυπωσιακή βίλα στη Φτελιά της Μυκόνου όπου κάθε χρόνο ο Λάκης Γαβαλάς κάνει το περίφημο πάρτι για το καλωσόρισμα του καλοκαιριού έχει βγει στο σφυρί από τράπεζα με τιμή εκκίνησης τα 7.000.000 ευρώ.

Στο άκουσμα της είδησης αυτής ο ίδιος, σύμφωνα με την RealNews, πάγωσε και ζήτησε από τους νομικούς του να κάνουν ό, τι μπορούν προκειμένου να γλιτώσει το ακίνητο από τον πλειστηριασμό.

«Η βίλα έχει δημευθεί από την Επιτροπή Ξεπλύματος Βρόμικου Χρήματος, οπότε ο πλειστηριασμός που γίνεται από πιστωτή της εταιρείας "Λ.Γαβαλάς" δεν μπορεί να γίνει, είναι άκυρος», εξήγησαν οι δικηγόροι στην εφημερίδα και εκτίμησαν ότι: «Θα προσφύγουμε κατά της ακυρότητας του πλειστηριασμού λόγω δήμευσης του ακινήτου και πιστεύουμε ότι θα τον ακυρώσουμε».

Ο Λάκης Γαβαλάς υποστήριξε πάντως ότι αυτή την περίοδο και ιδιαίτερα μετά τις δύο συλλήψεις του για χρέη, λέγονται πολλά για εκείνον που δεν είναι αλήθεια: «Αυτό που έχω ανάγκη αυτή την περίοδο είναι η ηρεμία, η γαλήνη, αφού ακούγονται και γράφονται διάφορα πράγματα που δεν ευσταθούν»...
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ