2014-01-07 20:40:17
Φωτογραφία για Huawei Ascend Mate 2 4G: Επίσημα με μεγάλη οθόνη και 4050mAh μπαταρία
Δεδομένου των πρόσφατων διαρροών, το Huawei Ascend Mate 2 ήταν μια συσκευή που όντως την περιμέναμε με ανυπομονησία στην CES 2014. Όντως συνέβη και ουσιαστικά πρόκειται για μια ανανέωση του προκατόχου του, με οθόνη 6.1 ιντσών (IPS) ανάλυσης 1280x720pixels και με Gorilla Glass για επιπρόσθετη ανθεκτικότητα. Το νέο, «γιγαντιαίων» διαστάσεων smartphone της Κινέζικης εταιρείας, υπόσχεται αυτονομία δύο ημερών χάρη στην μπαταρία των 4050mAh που ενσωματώνει.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε, ότι το Huawei Ascend Mate 2 4G θα κυκλοφορήσει τόσο σε έκδοση με chipset το Qualcomm MSM8928, όσο και σε έκδοση με τετραπύρηνο Cortex-A9 SoC της HiSilicon. Αυτό τουλάχιστον διευκρίνησε ο Richard Yu της Huawei.

Μια πρώτη σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, φανερώνει πως η δεύτερη γενιά του Ascend Mate έρχεται με διαφορές που εντοπίζονται ακόμη και στο εξωτερικό του πλαισίου, όπως το πάχος που αντί για 9.9 χιλιοστά, έχει μειωθεί στα 9.5 χιλιοστά, ενώ μια κύρια διαφορά στα specs είναι πως τώρα διαθέτει κεραία 4G LTE.


Κοιτάζοντας λεπτομερώς την συσκευή, πίσω διακρίνεται η ύπαρξη κάμερας 13MP, ενώ εμπρός υπάρχει μια μικρότερης αναλύσεως στα 5MP. Η RAM του τηλεφώνου είναι στα 2GB και η εσωτερική του μνήμη 16GB με υποστήριξη κάρτας μνήμης έως 32GB. Προεγκατεστημένη είναι η έκδοση Android 4.3 Jelly Bean που συνεργάζεται με το Emotion UI 2.0, προσαρμοσμένο από την Huawei.

Για την ώρα δεν ανακοινώθηκε τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας, παρά μόνο ότι στις ΗΠΑ θα έρθει μέσω του παρόχου AT&T.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ