2012-04-16 14:13:59
Φωτογραφία για Μουσουλμάνα στην Αγγλία άφησε το μωρό της να πεθάνει για να μην βλάψει την... τιμή της οικογένειάς της!
Η υπόθεση συγκλονίζει όλη τη Βρετανία. Μια νεαρή Μουσουλμάνα γέννησε ολομόναχη στο δωμάτιο της αλλά άφησε το κοριτσάκι της να πεθάνει γιατί φοβήθηκε την αντίδραση της οικογένειάς της.

Η Φατίμα Αλί είχε μια σχέση από την οποία έμεινε έγκυος. Όμως ένα παιδί εκτός γάμου δε θα γινόταν δεκτό από τη μουσουλμανική οικογένειά της, θα θεωρούσαν πως θα έβλαπτε την τιμή τους. Έτσι φοβήθηκε.

Shamed:Fatima Ali arrives at court

Και όταν ήρθε η στιγμή του τοκετού, ήταν μόνη στο δωμάτιο της. Γέννησε ολομόναχη ένα κοριτσάκι. Και όπως του έδωσε ζωή, έτσι και του την πήρε. Έκοψε τον ομφάλιο λώρο και άφησε το παιδί να πεθάνει. Δεν άντεξε πάνω από δυο ώρες το βρέφος. Κι όταν πια ήταν νεκρό, το έθαψε.

Η Φατίμα ζούσε με τη θεία και το θείο της. Η οικογένειά της δεν ενέκρινε ποτέ τη σχέση της με τον Καζί Μοχάμεντ Ντιλουάρ Χουσεΐν κι όταν έμεινε έγκυος, το 2009, εκείνος της έδωσε λεφτά να κάνει έκτρωση και εγκατέλειψε τη Βρετανία, παρά τις υποσχέσεις του πως θα την παντρευόταν και θα την προστάτευε.


Ο θάνατος και η ταφή του παιδιού αποκαλύφθηκαν και η νεαρή μουσουλμάνα δικάστηκε και καταδικάστηκε σε 26 εβδομάδες φυλακή με αναστολή δυο ετών, ενώ τους επόμενους 12 μήνες θα είναι υπό επιτήρηση.

Τελικά, η Φατίμα όχι μόνο σκότωσε το παιδί της αλλά δεν απέτρεψε και την ατίμωση της οικογένειάς της. Όταν έγινε γνωστό το θέμα της εγκυμοσύνης της και ο θάνατος του παιδιού, η κοινότητα απομόνωσε την οικογένειά της. Και αυτό όχι μόνο γιατί έκανε ό,τι έκανε αλλά και γιατί είχε σχέση εκτός γάμου.

On trial: Ali was handed a 26-week prison sentence, suspended for two years at Bolton Crown Court for leaving her baby to die shortly after its birth
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ