2012-04-16 14:31:05
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη για αγενή συμπεριφορά ιδιοκτήτη ξενοδοχείου
Αφορμή για αυτο το μηνυμα ειναι η απιστευτη συμπεριφορα των ιδιοκτητων του ξενοδοχείου Νισίστα στην Ροδαυγή Αρτας. Η παρέα μου αποφασισαμε χθες να πάμε για ενα καφε στο πανεμορφο χωριο της Ροδαυγης και επιλεξαμε να σταματησουμε στο παραπάνω ξενοδοχείο.

11 άτομα στο συνολο. Πρώτη κακη εντυπωση, προσπαθουσαμε επι δεκαλεπτο να τακτοποιηθούμε χωρις να ερθει κανεις να βοηθησει απο το προσωπικο. Οταν στο τελος τα καταφεραμε, αφού βρεθηκε και ενα επιπλέον τραπέζι, εμφανιζεται η σύζυγος του ιδιοκτητη και με προσβλητικο τροπο μας ζηταει “να πατε και το σκαμπό στην θέση του”. Προφανώς οι πελάτες ειναι ενεργά στοιχεια του προσωπικού, αφου οπως ειπαν στην μια κοπέλα της παρεας δεν ξερουμε απο μαρκετινγκ του πελατη. Ενας απο την παρεα μου περιμενε υπομονετικα να ερθει η κυρία ξανα για να συζητήσει την αφορμη της συμπεριφορας, οποτε και μετα απο δεκαλεπτο οπου κανεις δεν ηρθε να πάρει παραγγελία (συνολικα πάνω απο εικοσι λεπτα αδιαφοριας), ηρθε με την συνοδεία του συζύγου να πει οτι δεν ειπε τιποτα. Το χειρότερο ηταν οτι ο ιδιοκτητής με συμπεριφορα το λιγοτερο πεζοδρομίου, ζήτησε τον λογο απο τον φίλο μας (έκανε την κλασσικη κινηση του τσαμπουκά-κοκκορα) έτοιμος να ριξει ξυλο σε ενα μαγαζι γεματο κοσμο.

Δυστυχως κάποιοι άνθρωποι δεν ξερουν απο κρίση και προφανως αδιαφορουν. Εμεις αποφασισαμε και πηγαμε στο φιλοξενο μαγαζι του Τρύφωνα στην Κυψελη Αρτας οπου βρήκαμε πραγματικά ζεστους και φιλοξενους ανθρώπους, όπως ειναι οι Ηπειρωτες.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η νεότερη υποψήφια...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η νεότερη υποψήφια...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ