2012-04-16 14:27:06
Φωτογραφία για Ζ.ΦΕΡΕΙΡΑ: Ήταν τέσσερα φανταστικά χρόνια
Με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από την ανάληψη της προεδρίας της Πόρτο από τον Πίντο Ντα Κόστα πορτογαλική πρακτορείο ειδήσεων "ενόχλησε" τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, κι εκείνος είχε μόνο καλά λόγια να πει για την κοινή του παρουσία στο «Ντραγκάο»!

Το πρακτορείο «Lusa» επικοινώνησε με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού θυμήθηκε ένα περιστατικό με τον Πίντο Ντα Κόστα, όταν εκείνος του ζήτησε να αναλάβει την τεχνική ηγεία της Πόρτο...

«Είναι η περίφημη φράση που μου είχε πει την ημέρα που με κάλεσε να συζητήσουμε, όταν εγώ ήμουν στην Μποαβίστα και είχε μόλις απολυθεί ο Κο Αντριάνσε. "Το άλογο θα περάσει μπροστά από την πόρτα σου μόνο μια φορά. Δες αν μπορείς να το χαλιναγωγήσεις", τον άκουσα να μου λέει όταν με πήρε», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Πορτογάλου τεχνικού!

Για να συμπληρώσει: «Η Πόρτο γιγαντώθηκε στα χρόνια του Πίντο Ντα Κόστα, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Προηγουμένως ήταν σε περίοδο αναδιάρθρωσης ενώ τα τελευταία χρόνια ανέβηκε θεαματικά τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Μαζί περάσαμε τέσσερα καταπλητικά χρόνια».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ