2014-01-09 15:28:13
Φωτογραφία για Πάτρα: Το Πάνθεον παρουσιάζει το έργο «Η Πεντάμορφη και το Τέρας»
Το Πάνθεον παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στην Πάτρα την Κυριακή 12 Ιανουαρίου για δύο παραστάσεις το πρωί στις 11.30 και το απόγευμα στις 5.30.

Στο τέλος της παράστασης θα δοθεί και ένα δώρο για κάθε παιδί, από την παιδική σκηνή του θεάτρου

Το διαχρονικό παραμύθι που καταφέρνει να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους με την πλοκή, την δράση, το σασπένς, και το γέλιο

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η υπόθεση διαδραματίζεται σε μια παραμυθένια πολιτεία όπου ζουν χαρούμενα κι ευτυχισμένα τέσσερα αδέλφια. Τρεις αδελφές κι ο μεγαλύτερος αδελφός ο οποίος εργάζεται στην περιουσία που άφησαν οι γονείς τους.

Οι τρεις αδελφές δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους: η μεγαλύτερη είναι φιλάρεσκη, η μεσαία είναι αφελής και η πιο μικρή είναι ρομαντική κι ευαίσθητη. Η ρομαντική «Πεντάμορφη», θέλοντας να σώσει την οικογένειά της από την οικονομική καταστροφή, αναγκάζεται να πάει στον πύργο του «Τέρατος» για να του κρατά συντροφιά στις ατέλειωτες ώρες μοναξιάς του!


Θα καταφέρει να συνηθίσει τη ζωή στον πύργο ή θα επιστρέψει στους δικούς της; Η οικογένειά της θα την δεχτεί πίσω ή θα την πείσει να ξαναγυρίσει στον πύργο;

Συντελεστές

Σκηνοθεσία-διασκευή Γιάννης Λιούμπης

Μουσική Άκης Λυμούρης

Στίχοι Ζωή Φυτούση

Χορογραφίες Δημήτρης Ιβάνωφ

Σκηνικά Χάρης Σεπεντζής

Παίζουν οι ηθοποιοί: Λευτέρης Ζαμπέτογλου, Έλενα Μήνου, Γιάννης Λάτσης, Χρυσούλα Μπαλατσούρα και η Χρύσλα Μίσχου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ