2014-01-11 11:46:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Το Δημοτικό Συμβούλιο θα αποφασίσει για τη μεταφορά των εγκαταστάσεων του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας στους Μύλους
Το δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας θα αποφασίσει σε επόμενη συνεδρίασή του για τη μεταφορά των εγκαταστάσεων του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας στον πρώην εργοστασιακό χώρο των Μύλων Αγίου Γεωργίου.

Το θέμα συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής, η οποία συμφώνησε για την μεταφορά του σταθμού.

Το θέμα προς εξέταση που προκαλεί προβληματισμό είναι η απόσταση που χωρίζει τους Μύλους από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, δηλαδή αποσταση 80 μέτρων) καθώς απογορεύεται η εγκατάσταση σταθμού λεωφορείων σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων. Με την τελευταία ωστόσο αλλαγή της νομοθεσίας επιτρέπεται στη διοίκηση του υπεραστικού ΚΤΕΛ να αξιοποιήσει τους παλιούς Μύλους.

Το ιδιόκτητο ακίνητο των πρώην Μύλων Αγίου Γεωργίου έκτασης 3.000 τ.μ., βρίσκεται εκτός του Ιστορικού Κέντρου της Πάτρας. Ο σημερινός σταθμός λειτουργεί εντός των ορίων του Ιστορικού Κέντρου, είναι αντιλειτουργικός και οι εγκαταστάσεις του είναι αντιαισθητικές.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ