2012-04-16 17:36:49
Φωτογραφία για Ψυχολογική βοήθεια για τον Μπαλοτέλι!
Ο Μάριο Μπαλοτέλι αποφάσισε να απευθυνθεί σε ψυχολόγο για να αλλάξει συμπεριφορά και να μην διαλύσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι. Διαβάστε το story.

Η ανάγκη να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι αλλά  κυρίως να βρει σανίδα σωτηρίας για την καριέρα του ήταν οι δύο σημαντικότεροι λόγοι που ώθησαν τον Μάριο Μπαλοτέλι να βάλει στη ζωή του και έναν... ψυχολόγο.

Αυτό αποκάλυψε η αγγλική εφημερίδα "Sun", υποστηρίζοντας πως ο "Σούπερ Μάριο" βρέθηκε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση το τελευταίο διάστημα, μετά από την αποβολή του (τέταρτη μέσα στη σεζόν σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ) κόντρα στην Άρσεναλ αλλά και τις καυστικές δηλώσεις εις βάρος του από τον άνθρωπο που τον στήριζε όσο κανείς την τελευταία διετία, τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως ο παίκτης συνειδητοποίησε ότι η υπομονή του Μαντσίνι έχει φτάσει σε οριακό σημείο και έτσι εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του πως είναι διατεθειμένος να ζητήσει ψυχολογική βοήθεια από ειδικό για να συνεχίσει να παίζει στη Σίτι.


"Ο Μάριο δεν θέλει να φύγει αλλά έχει αντιληφθεί πως χρειάζεται βοήθεια. Όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, είναι εκτός ελέγχου", δήλωσε στην εφημερίδα στενός φίλος του νεαρού Ιταλού άσου, και πρόσθεσε:

"Είναι επίσης έτοιμος να προσφύγει σε επαγγελματική βοήθεια για να βάλει σε τάξη το κεφάλι του. Έχει ένα τεράστιο ταλέντο αλλά κινδυνεύει σοβαρά να καταστρέψει την καριέρα του.

Ανησυχεί πραγματικά και έχει καταλάβει πλέον ότι θα πρέπει να λύσει τα προβλήματά του διαφορετικά θα έχει άσχημη κατάληξη..."

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ