2012-04-16 18:27:53
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ...
Οι Ιβάν Μαρκάνο, Πάμπλο Ορμπάιθ και Ζαν Μακούν έχουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους, Ερνέστο Βαλβέρδε, σε αντίθεση με τον Καζίμ που δεν έχει καταφέρει να πείσει Το "katimagiko.gr", αναλύει τα δεδομένα για τους τέσσερις δανεικούς του Θρύλου και σας τα παρουσιάζουμε:

Ευχαριστημένος από τους τρεις...

Ο Βαλβέρδε δεν έχει κρύψει και προς τους συνεργάτες του αλλά και όπου αλλού έχει μιλήσει για τους παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού ότι έχει μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν φέτος οι Ιβάν Μαρκάνο, Πάμπλο Ορμπάιθ και Ζαν Μακούν.

Ειδικότερα έχει μείνει ικανοποιημένος από την εικόνα του Ορμπάιθ και την μεγάλη προσφορά του στον χώρο της μεσαίας γραμμής του Θρύλου. Θεωρεί μάλιστα ότι η αναμόρφωση του κέντρου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον έμπειρο άσο και τον Μανιάτη.

Για τον Μαρκάνο δεν κρύβει ότι παρά τις διακυμάνσεις που είχε στην απόδοσή του στην διάρκεια της σεζόν βοήθησε σημαντικά και αμυντικά αλλά και επιθετικά με τα γκολ που έβαλε. Αναφορικά με τον Μακούν αν και το... ξεκίνημά του δεν ήταν πολλά υποσχόμενο στην συνέχεια ανέβασε για τα καλά ρυθμούς και παρά τον τραυματισμό που είχε έκανε αρκετά καλά ματς.


Περίμενε περισσότερα από τον Καζίμ

Όσον αφορά στον Καζίμ ο κόουτς της ομάδας μας είχε πιο μεγάλες προσδοκίες από εκείνον. Περίμενε να δει περισσότερα από τον Τούρκο διεθνή χαφ σε όλα τα επίπεδα. Ο ίδιος ο Καζίμ θέλει πολύ να μείνει.

Όμως από μέρους του ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει τόσο καλή γνώμη για την εν γένει παρουσία του. Έτσι σε περίπτωση που ο Βαλβέρδε μείνει δεν αναμένεται να δώσει θετική εισήγηση για εκείνον... olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στη φυλακή ο Τσοχατζόπουλος...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στη φυλακή ο Τσοχατζόπουλος...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ