2012-04-16 20:20:03
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Εμείς είμαστε στις Θερμοπύλες μαχόμενοι! Εσείς;
Μόνο η ύπαρξη σωστά ενημερωμένων πολιτών καθιστά το Λαό κυρίαρχο και εξασφαλίζει την οικονομική και κοινωνική δημοκρατία.

Μόνο ο ενήμερος Λαός και όχι η ευσυγκίνητη μάζα

μπορεί να ασκήσει ορθή πολιτική πράξη.

Ηλίας ΜαρκόπουλοςΗ Ελλάδα σήμερα χρειάζεται οραματιστές και όχι άβουλους διαχειριστές, υπαλλήλους πολυεθνικών εταιριών και εντολοδόχους σκοτεινών κέντρων εξουσίας.

Στους κάθε λογής κερδοσκόπους και διεθνείς τοκογλύφους της παγκοσμιοποίησης και τους τυχοδιώκτες της νέας τάξης πραγμάτων η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ έχει να αντιτάξει το όραμα μιας κοινωνίας που θα στηρίζεται στα ιδανικά της οικογένειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης. Θα εργαστεί για τον περιορισμό των οικονομικών ανισοτήτων, τη διεύρυνση των κοινωνικών δικαιωμάτων και ατομικών ελευθεριών.

Στους σχεδιασμούς των τραπεζιτών και των εγκάθετων διαχειριστών προτάσσουμε μια παραγωγική αναπτυξιακή πολιτική, με απασχόληση και κοινωνική προστασία, έχοντας ως κέντρο τον άνθρωπο και το συμφέρον του λαού και της πατρίδας.


Η νέα ιστορική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει. Ο λαός ενωμένος με αλληλεγγύη, με όραμα, πρέπει να δώσει νέους αγώνες στα νέα πλαίσια και δεδομένα για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ και ΟΧΙ των τραπεζιτών, μια ΕΛΛΑΔΑ που ο ΛΑΟΣ θα είναι κυρίαρχος και όχι κυριαρχούμενος.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ένας είναι ο δρόμος της συνείδησης και του καθήκοντος. Είναι ο δρόμος που οφείλουμε να ακολουθήσουμε, απέναντι στην πατρίδα μας, τα παιδιά μας και τις επερχόμενες γενιές.

Δεν νομιμοποιούμαστε και δεν δικαιούμαστε να παραδώσουμε από κάθε άποψη ΕΛΛΑΔΑ μικρότερη από αυτήν που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας. Από αυτή που κατοχυρώθηκε μετά από αγώνες και θυσίες, μέσα από διεθνείς συμβάσεις και το διεθνές δίκαιο.

Δηλώνουμε για μια ακόμη φορά, ότι εμείς, η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ δεν αναγνωρίζει καμιά σύμβαση, συμφωνία, υπογραφή, νόμο, υπουργική απόφαση, προεδρικό διάταγμα ή ότι άλλο συνήψαν οι προδοτικές κυβερνήσεις και οι συνοδοιπόροι τους, από τον Οκτώβριο του 2009 και μετά.

Δεν αναγνωρίζουμε Μνημόνιο 1, Μεσοπρόθεσμο, Μνημόνιο 2, Εφαρμοστικούς νόμους, Ζάππειο 1 και Ζάππειο 2.

Προειδοποιούμε τους πάντες ότι ετοιμάζουμε το Γουδή 2, στο οποίο θα λογοδοτήσουν στο Λαό και την Πατρίδα όσοι επί 36 ολόκληρα χρόνια με πράξεις και παραλείψεις διέπραξαν και διαπράττουν το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού.

Για μας, ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Θα φυλάξουμε τις Θερμοπύλες της Ελλάδας και του ελληνισμού με ό,ποιο τίμημα.

ΕΛΛΗΝΕΣ, σας καλούμε να πράξετε το καθήκον σας προς την ΠΑΤΡΙΔΑ.

Επί τέλους σας καλούμε να θέσετε πάνω από τα όποια προβλήματά σας, την καθημερινότητά σας, ή ότι άλλο σας απασχολεί, την ΕΛΛΑΔΑ, αποδεικνύοντας έτσι ότι είστε άξια τέκνα της Πατρίδας και δικαίως φέρετε τον τιμητικό τίτλο του Έλληνα Πολίτη.

Και μη ξεχνάτε ποτέ ότι η Ελλάδα δεν μας οφείλει ΤΙΠΟΤΑ.

Εμείς οφείλουμε τα ΠΑΝΤΑ στην ΠΑΤΡΙΔΑ.

Έχοντας πάντα στο νου και στην ψυχή σας ότι: «Πατρός τε και μητρός τε και των άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστίν η Πατρίς»

Μην παρασυρθείτε από τις σειρήνες του προδοτικού παλαιοκομματισμού και τις παραφυάδες του που δημιουργήθηκαν από υλικά κατεδαφίσεως του σάπιου και διαπλεκόμενου πολιτικού συστήματος και προσπαθούν να σας πείσουν ότι εκπροσωπούν το νέο. Είναι συνυπεύθυνοι με πράξεις και παραλείψεις για ότι έχει συμβεί, συμβαίνει και θα συμβεί στην Πατρίδα μας.

Προσπαθούν να σας παραπλανήσουν με ψεύτικα μεγάλα λόγια, ως όψιμοι επαναστάτες του γλυκού νερού, ότι τάχα ενδιαφέρονται για το Λαό και την Πατρίδα. Πού ήταν τόσα χρόνια; Συμμετείχαν ή όχι στην καταστροφή και στην διάλυση της χώρας επί δεκαετίες; Τώρα θυμήθηκαν το Λαό και την Πατρίδα; ΟΧΙ, προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους και μόνον αυτό τους ενδιαφέρει. Βάλτε τους στο περιθώριο. Ρίξτε τους στη χωματερή των σκουπιδιών της δήθεν μεταπολίτευσης.

Την μεταπολίτευση θα την κάνει ο Λαός!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ!

Αφήστε τα λόγια και τις συντεχνιακές διαμαρτυρίες. Αφήστε τα δάκρυα και τα παράπονα. Οι ευθύνες για τις όποιες κατά καιρούς επιλογές είναι και δικές μας. Αφήστε το εγώ και ελάτε στο εμείς. Αυτά δεν αρμόζουν στους πραγματικούς Έλληνες. Αποδείξτε με πράξεις και με έργα την αγάπη σας στην πατρίδα. Διαφορετικά είμαστε άξιοι αυτών που επιλέγουμε εδώ και 36 χρόνια, ο καθένας για τους δικούς του λόγους βέβαια, να μας διοικούν.

Εμείς, η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είμαστε στις Θερμοπύλες, βρισκόμαστε στα Δερβενάκια, στο Σαραντάπορο, στη Θεσσαλονίκη, στη Σμύρνη, στο Ρούπελ, στο Γράμμο και στο Βίτσι, στην Κύπρο και σε όλους τους εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες σημαιοφόροι της εθνικής ανεξαρτησίας, της εθνικής ακεραιότητας και της λαϊκής κυριαρχίας.

Σημαιοφόροι μιας νέας Ελλάδας αρχών και αξιών

Αν θέλετε να μας βρείτε ελάτε μαζί μας, σας περιμένουμε. Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο και δεν είναι πάνω από την πατρίδα.

ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Ηλίας Μαρκόπουλος

Πρόεδρος της "Νέας Ελλάδας"
kostasxan.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Από αύριο  τα εισιτήρια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Από αύριο τα εισιτήρια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ