2012-04-16 21:02:43
Φωτογραφία για ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ...
Τις πιθανότητες που αφορούν την παραμονή του στον πάγκο του Ολυμπιακού προσπαθεί να εξαντλήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με δημοσίευμα του "katimagiko.gr".

Ο Βάσκος τεχνικός, ο οποίος επιθυμεί να συνεχίσει το επιτυχημένο του έργο στον πάγκο των πρωταθλητών προσπαθεί να φέρει την οικογένειά του στην Ελλάδα, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες επέκτασης της συνεργασίας του με τον Θρύλο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα και κόντρα στο ...ρεύμα των ημερών, που θέλει τον Βαλβέρδε να βρίσκεται πολύ κοντά στο «διαζύγιό» του με τον Ολυμπιακό, ο 48χρονος προπονητής κάνει ό,τι είναι δυνατόν, για να συνεχίσει να κοουτσάρει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Βαλβέρδε έχει δεθεί συναισθηματικά με τους ερυθρόλευκους αυτή την ...σπαστή τριετία, που ηγείται των τυχών της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας, γνωρίζει πολύ καλά ότι στο Λιμάνι είναι... βασιλιάς και έχει αγαστή σχέση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και τους στενούς του συνεργάτες. Επίσης, ξέρει πολύ καλά ότι τα 1,8 εκατ. ευτρώ, που παίρνει ετησίως από τον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως τις υγιείς συνθήκες εργασίας, που απολαμβάνει, συν το γεγονός της σίγουρης παρουσίας του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και την επόμενη περίοδο δεν πρόκειται να τα βρει πουθενά.


Έτσι, κόντρα στην παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Βάσκος τεχνικός του Θρύλου προσπαθεί από την πλευρά του να εξαντλήσει τις πιθανότητες που αφορούν το ενδεχόμενο να παρατείνει τη θητεία του στον Ολυμπιακό για ακόμη μία - τουλάχιστον - σεζόν.

Τον τελευταίο καιρό ο Βαλβέρδε κάνει μια τιτάνια προσπάθεια, ώστε να πείσει την οικογένειά του να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην χώρα μας, αφού όπως του έχει εκμυστηρευτεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα φροντίσει από την μεριά του, ώστε να μην λείψει τίποτα από τα παιδιά του!

Η αίσθηση που έχει καλλιεργηθεί στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδα,ς είναι ότι εφόσον ο Βαλβέρδε καταφέρει να λυγίσει τις όποιες αντιστάσεις του οικογενειακού του περιβάλλοντος και καταφέρει να τους φέρει στην Ελλάδα, τότε αυτομάτως θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Θρύλο! Για πολλά ακόμη χρόνια... olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην ουρά για τον Παράδεισο...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην ουρά για τον Παράδεισο...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ