2012-04-16 21:52:24
Φωτογραφία για ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ Η ΒΕΡΝΤΕΡ
Την επιθυμία της Βέρντερ να προχωρήσει στην απόκτηση των δικαιωμάτων του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Τζένοα, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς που υπάρχει στη μεταξύ τους συμφωνία, εξέφρασε με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Κλάους Άλοφς.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η απόφαση έχει ληφθεί και θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία. Ο Σωκράτης είναι ένας παίκτης, ο οποίος σε λίγα χρόνια θα είναι αρκετά σημαντικός για την ομάδα», υποστήριξε σχετικά ο Άλοφς.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, ο οποίος είχε απασχολήσει πολύ έντονα το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού την περασμένη περίοδο, αγωνίζεται στην Βέρντερ ως δανεικός από την Τζένοα και για να μετακομίσει ολοκληρωτικά στην Βρέμη, τότε η η γερμανική ομάδα θα πρέπει να δαπανήσει ένα ποσό ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι άνθρωποι της Βέρντερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα μάλιστα, έχουν ήδη ενημερώσει την διοίκηση της Τζένοα για την πρόθεσή τους να αγοράσουν τα δικαιώματα του Παπασταθόπουλου, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τον γερμανικό σύλλογο. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ