2012-04-17 03:05:05
Φωτογραφία για Αναγνώστης κάνει καταγγελία για την... αχόρταγη τρύπα της Μυτιλήνης
Μια φορά και έναν καιρό επί της οδού Π Κουντουριώτη ανάμεσα στην προκυμαία Μυτιλήνη και την Πλατεία Σαπφούς ήτανε μία διάβαση πεζών η οποία ήτανε πολύ στεναχωρημένη γιατί δεν είχα καμία φίλη να κάνουνε παρέα. Μέχρι που μερικές μέρες πριν από το φετινό Πάσχα κάνει την εμφάνιση της μία τεράστια "παχιά" τρύπα βάθους 70 εκ και βάλε η οποία γυρνάει και λέει στην διάβαση πεζών "Μην στεναχωριέσαι γιατί τώρα που ήρθα εγώ θα γίνουμε αχώριστες και παντοτινές φίλες γιατί κανένας υπεύθυνος από τον δήμο Μυτιλήνης δεν πρόκειται ποτέ να με κλείσει " .Μάλιστα η τρύπα πρόσθεσε "Αγαπητή διάβαση τώρα η παρέα μας θα μεγαλώσει γιατί όλο και κανένα μηχανάκι ,όλο και κανένας "τυχερός" Μυτιληνιός θα πέσει μέσα μου ! ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!".

Η χαρά της διάβαση δεν κράτησε πολύ γιατί ήρθε κάποιος "κακός" από τον Δήμο Μυτιλήνης και σκέπασε την φίλη της την τρύπα με πίσσα μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα. Αλλά η καλή μας η τρύπα γυρνάει και λέει στην διάβαση "μην στεναχωριέσαι φιλενάδα" και κατάπιε την Μεγάλη Τετάρτη την πίσσα που την σκέπαζε και έγινε ακόμα πιο μεγάλη και τρανή έτοιμη να υποδεχτεί τον ανυποψίαστο οδηγό η πεζό. Μάταια κάποιοι βάλανε μία κασέλα για να την παρατηρούν οι περαστικοί γιατί την κατάπιε και αυτήν.


Την μεγάλη Παρασκευή ένας κακός άνθρωπος από τον Δήμο Μυτιλήνης ήρθε και ξανακάλυψε αυτή την τρύπα με πίσσα για να μην πέσει κανένας πεζός μέσα. Και ενώ φαίνονταν ότι η καλή μας η τρύπα χάθηκε για πάντα στις 15 Απριλίου 2012 την ημέρα της Λαμπρής με την βοήθεια μία δυνατής βροχής επανήλθε στην επιφάνεια . Και όλοι νιώθανε χαρούμενοι γιατί μέχρι και σήμερα που σας γράφω κανένας δεν κατάφερε να κλείσει την τρύπα! Τι χαρά!

Παιδιά χωρίς πλάκα η τρύπα άνοιξε τρεις φορές! Βρίσκεται στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Μυτιλήνης όπου περνά καθημερινά χιλιάδες κόσμος! Επιτέλους ας αναλάβει κάποιος να κλήσει αυτήν την τρύπα γιατί θα χτυπήσει κάποιος πολύ άσχημα, ΕΛΕΟΣ! Δήμαρχε Μυτιλήνης γιατί κοιμάσαι!! Εσύ δεν περνάς από εκεί για να πας στο Λιμάνι η να πιεις τον καφέ σου? Είναι εικόνα αυτή να υποδέχεται η Μυτιλήνη τους τουρίστες της; Ξυπνήστε θα χτυπήσει κάποιος πολύ άσχημα. (Οι φωτογραφίες τραβηχτήκανε Κυριακή απόγευμα.)

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ