2012-04-17 06:27:14
Φωτογραφία για Ίωση ο Μάντζαρης
Ίωση ο Μάντζαρης 16/4/2012  Βρέθηκε στο ΣΕΦ για να κεράσει τους συμπαίκτες του λόγω γενεθλίων (16/4) ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος όμως δεν προπονήθηκε εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Έγγραφο απέστειλε η ΚΑΕ στην Euroleague σχετικά με τα εισιτήρια του Final - 4. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις τη Δευτέρα (16/4), μετά το ρεπό που είχαν οι παίκτες την Κυριακή του Πάσχα. Μοναδικός απών από το πρόγραμμα εκγύμνασης ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος ταλαιπωρείται από πυρετό εξαιτίας μιας ίωσης.

Παρ' όλα αυτά, ο νεαρός γκαρντ των ερυθρολεύκων βρέθηκε στο ΣΕΦ κοντά στους συμπαίκτες του προκειμένου να τους κεράσει για τα γενέθλια του που πάντως δεν γιόρτασε όπως θα ήθελε.

Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να ξεκινάει την προετοιμασία της ομάδας ενόψει των δύο αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ στις 19 και 21 Απριλίου για την πρώτη φάση των πλέι - οφ της Α1.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό η ΚΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε έγγραφο στην Euroleague (τυπική διαδικασία), με το οποίο ζητά από την διοργανώτρια αρχή όλα τα εισιτήρια που δικαιούται για το Final - 4 της Κωνσταντινούπολης.

www.redplanet.gr/b
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ