2012-04-17 06:25:52
Φωτογραφία για Πάντελιτς: Έχω ακόμη 2-3 χρόνια μπάλας
Πάντελιτς: "Έχω ακόμη 2-3 χρόνια μπάλας" 16/4/2012  Ο Μάρκο Πάντελιτς γιόρτασε το Πάσχα στο Βελιγράδι και μιλώντας σε σερβικά ΜΜΕ υποστήριξε πως μπορεί να αγωνίζεται για 2-3 χρόνια ακόμη, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του πως θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Βελιγράδι, βρέθηκε ο Μάρκο Πάντελιτς προκειμένου να γιορτάσει το Πάσχα, για πρώτη φορά μετά το 2005.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν καλεσμένος της σερβικής ιστοσελίδας "www.kurir-info.rs" και αφού τσούγκρισε αυγά με τους δημοσιογράφους του site, στη συνέχεια παραχώρησε δηλώσεις, όπου υποστήριξε πως μπορεί να αγωνίζεται για 2-3 χρόνια ακόμη, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του πως θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό.

"Αν και δεν έχω πολύ καιρό που πέταξα τις πατερίτσες συνεχίζω να βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση. Στις αρχές Ιουλίου επιστρέφω στην Αθήνα όπου αναμένεται να βρίσκομαι και τον επόμενο χρόνο.


Πιστεύω ότι ακόμη μπορώ να παίξω μπάλα για 2-3 χρόνια και στη συνέχεια να φύγω με το κεφάλι ψηλά", τόνισε αρχικά ο Σέρβος επιθετικός και κατόπιν αναφέρθηκε στις σχέσεις των οπαδών του Ολυμπιακού με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα:

"Συναισθηματικά, δεν θα μπορούσα να παίζω σε καλύτερη ομάδα. Ως οπαδός του Ερυθρού Αστέρα είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό, του οποίου οι οπαδοί έχουν στενές σχέσεις με τους αντίστοιχους του Ερυθρού Αστέρα".     

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ