2014-01-20 00:49:22
Φωτογραφία για Δείτε βίντεο από το σημερινό «Dancing with the stars»
Η guest εμφάνιση του Θοδωρή Μαραντίνη στο «Dancing» Μια guest εμφάνιση από τον Θοδωρή Μαραντίνη παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του «Dancing with the stars» το βράδυ της Κυριακής.

Δείτε τον σε μια ξεχωριστή χορογραφία με την γοητευτική παρτενέρ του Άννα Πολύζου...

Το quickstep της Μαίρης Συνατσάκη στο «Dancing»!

Ένα απολαυστικό quickstep παρουσίασε ως πρώτη χορογραφία στο «Dancing with the stars» της Κυριακής η Μαίρη Συνατσάκη με τον παρτενέρ της Yuri Ντιμιτρόφ.

Δείτε το χορό του ζευγαριού...

Ο Ησαϊας Ματιάμπα χορεύει βιεννέζικο βαλς με την Μαρία στο «Dancing»!

Ακόμη μια εντυπωσιακή χορογραφία παρουσίασε στο live της Κυριακής στο «Dancing with the stars» o Ησαϊας Ματιάμπα με την πανέμορφη παρτενέρ του Μαρία Αντιμισάρη.

Δείτε το βιεννέζικο βαλς του ζευγαριού Ο Ηλίας Βρεττός χορεύει μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη στο «Dancing»!


Σε ένα ιδιαίτερο dance τριο είδαμε στο τελευταίο live του «Dancing with the stars» τον Ηλία Βρεττό μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη και τον παρτενέρ της Yuri Ντιμιτρόφ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Ο Ησαϊας Ματιάμπα μαζί με την Μαρία και την Λάουρα σε μια ξέφρενη σάμπα!

Μια ξέφρενη samba παρουσίασε στο τελευταίο live του «Dancing with the stars» ο Ησαϊας Ματιάμπα μαζί με την πανέμορφη παρτενέρ του Μαρία Αντιμισάρη. Στην χορογραφία τους έπρεπε να ενσωματωθεί με όμορφο τρόπο και η Λάουρα Νάργες, κάτι που εντυπωσίασε τους κριτές του λαμπερού show του ΑΝΤ1.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Η Ευαγγελία Αραβανή επέστρεψε στο Dancing και ...ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη!

Αν και αποχώρησε για τους περισσότερους πολύ νωρίς, η Ευαγγελία Αραβανή φαίνεται πως κρατούσε την πιο hot εμφάνιση της για τον προημιτελικό του «Dancing with the stars»!

Η ξανθιά καλλονή εμφανίστηκε μαζί με την Κατερίνα Στικούδη και τον παρτενέρ της Ηλία Μπούτση σε μία άκρως ερωτική samba.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

Το εκρηκτικό φλαμένκο της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο «Dancing»!

Μια guest εμφάνιση, που κέρδισε κριτές και τηλεθεατές, πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο live του «Dancing with the stars».

Η λαμπερή παρουσιάστρια του «Πάμε πακέτο» και του Alpha παρουσίασε μια εκρηκτική χορογραφία φλαμένκο που εντυπωσίασε τους πάντες στο παρκέ του λαμπερού show χορού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...
entertv.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ