2012-04-17 10:26:06
Φωτογραφία για Το χαμένο album του Kurt Cobain
Μια πληροφορία που αν τελικά επαληθευθεί θα προκαλέσει πάταγο έδωσε στη δημοσιότητα ο κιθαρίστας των Hole – και στενός φίλος του Kurt Cobain – Eric Erlandson.

Ο Erlandson υποστηρίζει πως ο ηγέτης των Nirvana είχε ηχογραφήσει ένα ολόκληρο solo album προτού φύγει από τη ζωή το 1994.

Ο κιθαρίστας υποστηρίζει πως ο Cobain έχει ηχογραφήσει πολλά κομμάτια για τα οποία ωστόσο δεν μπορεί ο ίδιος να δώσει περισσότερες πληροφορίες:

"Είχε μια διαφορετική αλλά πολύ cool προσέγγιση σε αυτό του τον δίσκο. Πρόκειται για ένα solo album αλλά έχει συνεργαστεί με διαφορετικούς ανθρώπους" είπε ο Erlandson για να συνεχίσει:

"Το υλικό εκείνο με είχε πραγματικά εντυπωσιάσει. Στεναχωρήθηκα πολύ όταν πέθανε γιατί δεν ξέρω που μπορεί να είχε φτάσει σήμερα η μουσική με αυτόν".

Ο κιθαρίστας των Hole δήλωσε επίσης πως ο Cobain είχε ηχογραφήσει και μια διασκευή:

"Ένα από τα κομμάτια πρόκειται για μια πολύ γλυκιά διασκευή. Δεν πρόκειται όμως να σας πω ποια είναι. Δεν μου επιτρέπεται καθώς δεν έχω καμία δικαιοδοσία και κανέναν έλεγχο του υλικού αυτού.

Ελπίζω ο δίσκος αυτός κάποια στιγμή να κυκλοφορήσει γιατί είμαι σίγουρος πως θα κάνει τους οπαδούς του πολύ χαρούμενους. Είναι κρίμα να μην ακούσει κανείς αυτό το υλικό".
rockyourlife.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ