2012-04-17 10:51:08
Φωτογραφία για Αποτοξίνωση μετά το Πάσχα
Φάγατε πολύ στις διακοπές, δεν είπατε όχι στα κόκκινα αυγά που τσουγκρίσατε και σίγουρα δεν προβάλλατε αντίσταση στο πασχαλινό αρνάκι που σας σέρβιραν με τόση ευλάβεια στο οικογενειακό τραπέζι.

Μετά από τα τσουρέκια και κάθε λογής λιχουδιά που καταναλώσατε τη μεγάλη εβδομάδα, ήρθε η ώρα της πραγματικής νηστείας και προσευχής. Όχι, μη φοβάστε δε θα μείνετε νηστικοί, απλά μία καλή ιδέα θα ήταν να ακολουθήσετε μία τριήμερη αποτοξίνωση προκειμένου να καθαρίσετε τον οργανισμό σας από τις τοξίνες και τα λίπη.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, ξεχάστε τη ζάχαρη, τα τηγανητά και το αλκοόλ. Πιείτε φυσικούς χυμούς και επενδύστε σε σούπες, λαχανικά και φρούτα. Η αποτοξίνωση που θα κάνετε ή αλλιώς detox δεν είναι επικίνδυνη για τον οργανισμό σας ούτε πρόκειται να σας εξαντλήσει. Αντίθετα, ο σκοπός είναι να επανέλθουμε σε φόρμα και να ξεκουράσουμε το στομάχι μας από την υπερβολική κατανάλωση κρέατος, γαλακτοκομικών και υδατανθράκων.

Μην ξεχνάτε, το καλοκαίρι πλησιάζει και θέλουμε να είστε στην καλύτερη δυνατή φόρμα για να χωρέσετε στο μικροσκοπικό σας μπικίνι!
Queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ