2012-04-17 11:18:27
Φωτογραφία για ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΣΤΑ... ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΑΡΣΜΙΡ!
Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Σεντρίκ Καντέ φαίνεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του "onsports.gr", ότι θα είναι οι επόμενοι παίκτες του ΠΑΟ που θα ακολουθήσουν το… παράδειγμα του Ματίας Μπιάρσμιρ και θα κάνουν προσφυγή για τα οφειλόμενα!

* Ένας - ένας παιδιά να σας προλαβαίνουν!!!

Άλλωστε δεν αποτελεί μυστικό ότι είναι πάρα πολλοί οι ποδοσφαιριστές των "πράσινων" που σκέφτονται σοβαρά να κάνουν ότι έκανε κι ο Ματίας Μπιάρσμιρ και να καταθέσουν προσφυγή εναντίον της ΠΑΕ. Ειδικότερα οι ξένοι που, φυσικό είναι, δεν έχουν και την ίδια «ευαισθησία» με τους Έλληνες παίκτες Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, έχουν βρεθεί ήδη οι «μιμητές» του Σουηδού αμυντικού και αυτοί ακούν στα ονόματα των Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Σεντρίκ Καντέ, οι οποίοι φέρεται να έχουν εκμυστηρευτεί σε ανθρώπους του περιβάλλοντός τους ότι έχουν φτάσει στα… όρια τους και πως κάθε ενδεχόμενο είναι ανοιχτό!

Το αν θα προχωρήσουν σε προσφυγές πριν τα πλέι οφ, όπως έκανε ο Μπιάρσμιρ, ή θα περιμένουν και αυτοί να τελειώσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» και μετά θα προβούν στις όποιες ενέργειες είναι άγνωστο Το θέμα είναι ότι έτσι θα ενεργήσει η… συντριπτική πλειοψηφία των συμπαικτών τους. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ