2012-04-17 11:45:48
Φωτογραφία για VIDEO: Γυναίκα ξέσπασε σε λυγμούς την ώρα της σωματικής έρευνας!
Βίντεο από το αεροδρόμιο του Γουινσκόνσιν...Με λυγμούς έκλαιγε μία γυναίκα στο αεροδρόμιο του Μάντισον, στο Γουισκόνσιν, την ώρα που υπάλληλος της Υπηρεσίας Ασφαλείας της έκανε σωματική έρευνα.

Στο βίντεο ακούγεται η γυναίκα να κλαίει ενώ η υπάλληλος συνεχίζει ανεπηρέαστη τη δουλειά της. Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ασκηθεί κριτική για τις πρακτικές της Υπηρεσίας Ασφαλείας TSA.

Τα χέρια της γυναίκας τρέμουν καθώς η υπάλληλος την ψάχνει στα πόδια. Όταν η έρευνα τελειώνει η γυναίκα κλείνει τα χέρια της στο στήθος της και συνεχίζει το κλάμα.

Η TSA εξέδωσε ανακοίνωσε για το περιστατικό σημειώνοντας πως είναι προσηλωμένη στην αντιμετώπιση όλων των επιβατών με σεβασμό και διακριτικότητα και όταν χρειάζεται σωματική έρευνα, αυτή να γίνεται όσο πιο αποτελεσματικά και διακριτικά γίνεται.

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση η TSA επισήμανε πως στη γυναίκα δόθηκε η επιλογή είτε της σωματικής έρευνας είτε της απεικόνισης με τεχνολογία Millimeter Wave σε ειδικό χώρο (το σώμα εμφανίζεται γυμνό στην απεικόνιση αυτή) κι εκείνη προτίμησε τη σωματική έρευνα.


Η TSA έχει γίνει δέκτης παραπόνων για τις πρακτικές της σωματικής έρευνας και της απεικόνισης. Τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε ένα βίντεο με ένα τρομοκρατημένο 8χρονο αγόρι σε αναπηρικό αμαξίδιο που έτρεμε περιμένοντας τη σωματική έρευνα. Μία νέα μητέρα είχε αναγκαστεί να επιδείξει στο προσωπικό ασφαλείας το γάλα που είχε αντλήσει με την ειδική συσκευή για να μπορέσει να πάρει τη συσκευή μαζί της στο αεροπλάνο ενώ μία άλλη μητέρα κατήγγειλε πως υπεβλήθη σε σειρά απεικονίσεων και οι υπάλληλοι ασφαλείας της είπαν πως είχε «όμορφο σώμα»!

Δείτε βίντεο 24wro
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ