2014-01-23 12:19:57
Φωτογραφία για ΤΟ... ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ
Σε εξέλιξη είναι η αναζήτηση στόπερ από το εξωτερικό για τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να επιμένει για την απόκτηση έτοιμου παίκτη και να περιμένει αν θα καρποφορήσει η προσπάθεια που γίνεται για να βρεθεί η ιδανική λύση με ποδοσφαιριστή έτοιμο να παίξει άμεσα, έμπειρο από Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, γίνεται νέα προσπάθεια για τον δανεισμό του Ιβάν Μαρκάνο από την Ρουμπίν Καζάν, αλλά ο Ισπανός που είχε αγωνιστεί επί Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό έχει υψηλό συμβόλαιο και οι Ρώσοι δεν έχουν δεχτεί έως τώρα την παραχώρησή του καθώς είναι βασικότατο στέλεχος της ομάδας τους.

Ο Μίτσελ φέρεται να παλεύει την περίπτωση του Σέρχιο Σάντσεθ της Μάλαγα, αλλά και αυτή η περίπτωση έχει μεγάλες δυσκολίες. Ο Εβέρτον της Ανζί και ο Πεϊσίνοβιτς της Νις δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο, ο Μπουρντίσο πάει στην Τζένοα, ενώ για τον Εσκουντέ δεν βρέθηκε άκρη με την Μπεσίκτας, ενώ δεν ήταν θερμός και ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Αν δεν βρεθεί η κατάλληλη λύση, τότε ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει από τώρα στην ένταξη του Τάσου Αυλωνίτη, βλέποντας και ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι και μπορεί να είναι η βασική λύση μαζί με τον Μανωλά για τα παιχνίδια κόντρα στην Μάντσεστερ.

Ένας Ολυμπιακός που αμυντικά συνεχίζει να πηγαίνει περίφημα, καθώς μέσα στο 2014 δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ σε 5 ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ