2014-01-24 12:22:31
Φωτογραφία για Ηλεία: Η... μαγεία της Disney φτάνει στο Κατάκολο - Δείτε το κρουαζιερόπλοιο ''Disney Magic''
Βόλτα στα ελληνικά νησιά θα κάνει από τον Ιούνιο ο Μίκυ Μάους, αλλά και οι 3.500 χιλιάδες επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Disney Magic, καθώς φέτος το πρόγραμμα κρουαζιέρας της αμερικάνικης Disney Cruise Line, συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα.

Στην εννιαήμερη κρουαζιέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει το Κατάκολο ως προορισμό και το "μαγικό" κρουαζιερόπλοιο - Disney Magic θα φτάσει την Κυριακή 28 Ιουνίου 2014 στο επίνειο του Πύργου και της Αρχαίας Ολυμπίας. Πρόκειται για ένα γεγονός που σίγουρα θα προσελκύσει εκατοντάδες κατοίκους και επισκέπτες στο λιμάνι για να θαυμάσουν ένα από τα πιο παραμυθένια πλοία, που κρύβει μέσα του τη μαγεία της Disney Σύμφωνα με το ilialive.gr, η απόφαση της Disney Cruise Line για ένταξη και ελληνικών προορισμών στα ταξιδιωτικά πακέτα στη Μεσόγειο συμπίπτει αφενός με τις προσπάθειες που γίνονται για αύξηση του αριθμού επιβατών κρουαζιέρας, αφετέρου με την ανάγκη τόνωσης της τουριστικής κίνησης και ενίσχυσης των εσόδων.


Η μεγάλη δύναμη της Disney Cruise Line βρίσκεται φυσικά στις νεαρές ηλικίες, καθώς υπολογίζεται πως τα πλοία της υποδέχονται και τη θερινή σεζόν τουλάχιστον 800 με 1000 παιδιά ανά αναχώρηση. Ωστόσο οι ενήλικες που τα συνοδεύουν αποτελούν για τα λιμάνια - σταθμούς και τις εκεί τουριστικές επιχειρήσεις μια καλή ευκαιρία για αύξηση του τζίρου τους.

Υψηλόβαθμο στέλεχος του ΕΟΤ, αναφερόμενος στη στρατηγική για μεγαλύτερη προβολή του ελληνικού brand name, σημείωνε χαρακτηριστικά πως «η Disney έχει μεγάλη επικοινωνιακή δύναμη», προσβλέποντας σε σημαντικά μελλοντικά οφέλη από τις προγραμματισμένες αφίξεις του Disney Magic. Το γεγονός εξάλλου πως δύο στους πέντε επιβάτες κρουαζιέρας είναι Αμερικανοί, αφήνει περιθώρια για μεγαλύτερη διείσδυση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην αγορά των ΗΠΑ.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ