2014-01-24 15:02:08
Φωτογραφία για Το Νissan Sport Concept έχει αν μη τι άλλο ωραίο στυλ
Το πρωτότυπο που βλέπουμε πιστώνεται στο τμήμα σχεδιασμού της Nissan που εδρεύει στο San Diego της Καλιφόρνια και σίγουρα αποτελεί μια από τις πιο καλές και πρωτότυπες προσεγγίσεις του θέματος τετράθυρο και τετραθέσιο κουπέ που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Κι αυτό γιατί η εμφάνισή του είναι δυναμική, με έντονο ανάγλυφο και χαμηλή οροφή, ενώ στην όλη εικόνα συμβάλλουν και οι τροχοί των 21 ιντσών. Στο ίδιο μήκος κύματος και το φινετσάτο εσωτερικό, που συνδυάζει πολύ ωραία το λευκό δέρμα με τις αλουμινένιες και επιχρωμιωμένες επιφάνειες.

Ο σχεδιασμός του Nissan Sport Concept μπορεί να έγινε στις ΗΠΑ η εξέλιξή του όμως ήταν καθαρά ιαπωνική υπόθεση, στο ειδικό κέντρο της εταιρείας στην πόλη Atsugi και με τις επιλογές των μηχανικών να είναι ανάλογες της εξωτερικής εμφάνισης και των υποσχέσεων που αφήνει.

Έτσι ο κινητήρας είναι ένας V6 3.500 κυβικών με 300+ ίππους που καταλήγουν στους εμπρός τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου με αγωνιστικά γονίδια, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν τα αμορτισέρ επιδόσεων.

Γιάννης Σκουφής

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ