2014-01-24 16:12:40
Φωτογραφία για ΕΟΠΥΥ: μην μας δυσφημείτε - οι γιατροί πληρώνονται κανονικά
Οι ιατρικές πράξεις του Αυγούστου και οι επισκέψεις του Σεπτεμβρίου θα πληρωθούν τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η προσπάθεια που καταβάλλει ο Οργανισμός για συχνότερες και τακτικότερες πληρωμές αντί να βρίσκει αποδοχή, δυσφημείτε και εντάσσεται σε παιχνίδια και πρακτικές εντυπωσιασμού.

Η πραγματικότητα είναι ότι έχει ήδη πληρωθεί πανελλαδικά το 93% των ιατρών για τις επισκέψεις του Αυγούστου και το 97% των ιατρών για τις ιατρικές πράξεις του Ιουλίου, επισημαίνει ο ΕΟΠΥΥ στην ανακοίνωσή του και προσθέτει ακόμη:

«Ο ΕΟΠΥΥ θα συνεχίσει την προσπάθεια του για την έγκαιρη καταβολή των πληρωμών στους παρόχους και τους προμηθευτές τους. Από την άλλη πλευρά όμως οι εκπρόσωποι των συλλογικών οργάνων των ιατρών που έχουν και την ευθύνη της διοικούσας Επιτροπής του ΤΣΑΥ θα πρέπει να δείξουν την ίδια επιμέλεια για την μεταφορά των εισφορών του ΤΣΑΥ προς τον ΕΟΠΥΥ, η οποία καθυστερεί επί μακρόν και ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ. Η συνέπεια δεν πρέπει να απαιτείται μόνο από τον ΕΟΠΥΥ αλλά να υπηρετείται και από τους θεσμικούς εταίρους στο χώρο της υγείας. Σε κάθε περίπτωση καλούμε τους συντάκτες των εμπρηστικών ανακοινώσεων κατά του ΕΟΠΥΥ να σταματήσουν να πριονίζουν το κλαδί στο οποίο κάθονται». 

Πηγή: http://www.onmed.gr/eopyy/307400/eopuu-min-mas-dusfimeite-oi-giatroi-plironontai-kanonika/#ixzz2rKCPsyw2
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ