2014-01-24 20:16:06
Φωτογραφία για Πρόεδρος Ο.Σ.Ε. Π. Θεοφανόπουλος: Οριστικοποιήσαμε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες
Το γεγονός της οριστικοποίησης μεταξύ Ο.Λ.Θ., ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Ο.Σ.Ε., όλων των τεχνικών λεπτομερειών, οι οποίες αφορούν στην εμπορική σύνδεση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης με τις χώρες της Βόρειας Βαλκανικής, μέσω σιδηροδρομικού δικτύου, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλων του Ο.Σ.Ε.Παναγιώτης Θεοφανόπουλος, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή“Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη.

“Οριστικοποιήσαμε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες του εγχειρήματος, ώστε με επίκεντρο το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να γίνεται σιδηροδρομική μεταφορά κοντέινερς και χύδην φορτίου, αρχικώς στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και μετά να υπάρξει προώθηση του εγχειρήματος και σε άλλες όμορες βαλκανικές χώρες και στη Τουρκία”, δήλωσε ο κ. Θεοφανόπουλος, αναλύοντας τις προϋποθέσεις και φυσικά τα κέρδη του εγχειρήματος.

Ο κ. Θεοφανόπουλος μάλιστα, αναφερθείς σε συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, την οποία χαρακτήρισε εποικοδομητική, αποκάλυψε την διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη να βοηθήσει το εγχείρημα, λέγοντας: “Συζητήσαμε το ενδεχόμενο ένταξης σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα αυτού του κονδυλίου που χρειάζεται ο ΟΣΕ, ο κ. Περιφερειάρχης ανταποκρίθηκε, ήταν θετικός και με διαβεβαίωσε ότι στη νέα προγραμματική περίοδο, μόλις διαδικαστικά θα είναι έτοιμος, θα μπορέσουμε να εντάξουμε αυτό το έργο”.
alpha965.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ